בטא עולה אך לא מכפילה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא עולה אך לא מכפילה
    מירי
    18/03/2017

. ביום שישי לפני שבועיים התבשרתי כי אני בהריון לאחר החזרת 3 מוקפאים. בטא-60 לאחר מכן 2 הכפלות טובות. בשבת שעברה החלו כאבים חדים בבטן תחתונה צד ימין. הגעתי לרופא ביום ראשון בבוקר. הרופא עשה בדיקת אולטרסאונד וקבע כי אין שק הריון. שלח אותי במקביל לבדיקת דם שיצאה נמוכה (ביום 12.3 - בטא 1094) תוצאה קודמת ביום 8.3 בטא 630. הרופא אמר שמדובר בהריון לא תקין. הורה לי להפסיק אסטרופם ותמיכה ולהמתין שההריון יפול לבד. ביום רביעי הגעתי אליו וביקשתי לקבל הפנייה למיון להפלה באמצעות כדורים (לא רציתי להמתין שההריון יפול לבד) בעודו כותב את ההפנייה הוא אמר לי בואי נעשה אולטרסאונד פעם אחת לפני... להפתעתי נמצא שק הריון. נשלחתי לבדיקת בטא שיצאה 1979 ( אומנם לא הכפילה אך בהחלט עלתה). מה אתן אומרות? יש עוד סיכוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא עולה אך לא מכפילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא עולה אך לא מכפילה

מירי
    18/03/2017

ועוד שאלה רופאים יקרים. במידה וביום חמישי ראו שק הריון לראשונה ויש סיכוי. להריון תקין מתי ניתן לראות דופק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    19/03/2017

על פניו נראה שמדובר בהריון שלא מתפתח טוב.
    בכל אופן רצוי לחזור על אולטרה סאונד בהפרש של 7-10 ימים ואז המצב יהיה ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו