שאלה לגבי החזרת בלסטוציסטים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי החזרת בלסטוציסטים
    לוני
    19/03/2017

שלום,
    אני בת 42, ללא ילדים, אחרי שנתיים וחצי של טיפולי פוריות, בהן 4 הפלות בטרימסטר ראשון, אחרי כל הבדיקות שכרוכות בעניין והכל תקין. כעת אני אחרי טיפול שנכשל אחרי שהוחזרו שני עוברים עם הנצה ושני בלסטוציסטים שהוחזרו באותו סבב ולא נקלט כלום. למעשה זה היה ניסיון אחרון לפני תרומת ביצית, אבל אני חוששת שגם תרומה עלולה לא להצליח, שכן חשבתי שבלסטוציסטים הפעם יצליחו להשתרש....רציתי לשאול אם זה נפוץ שגם בלסטוציסטים לא נקלטים? ואם שלי לא נקלטו אז בלסטוציסטים מאישה צעירה יגדילו את סיכויי להצלחה? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שהסיבה המרכזית לאי קליטתך ולהפלות הנו גילך המהווה גורם בעל חשיבות ראשונית לכשלון,השימוש בביציות מתורמת צעירה עשוי לחולל את המהפך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

לוני
    20/03/2017

אז זה אומר שגם הבלסטוציסטים שלי לא חזקים? הרי בלסטו זה עובר "חזק יחסית"?.....אם זה הגיל לא היה צפוי שלא יתפתחו בכלל לבלסטו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו