הפלת הריון בעקבות איבר מין חריג בגודלו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלת הריון בעקבות איבר מין חריג בגודלו
    דנית
    20/03/2017

שלום רב.
    רציתי לברר אם נכנסתי להריון(ואני עדיין לא יודעת זאת כי מדובר בשבוע 3 או 4 כלומר לפני איחור במחזור)ואקיים יחסי מין מוגנים(עם קונדום)עם בעל איבר מין ארוך במיוחד-האם יכול להיות שיחסים אלה יגרמו להפלתו של ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חריג

פרופ` דוד בידר
    21/03/2017

עניין כסה לא נבדק אך לדעתי לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ל"הפלה בעקבות איבר חריג"

דנית
    21/03/2017

אז הבנתי מהתשובה שזה חריג שאם נכנסתי להריון מבעלי ואני בשבוע 3 או 4(כלומר לפני האיחור במחזור)ואקיים יחסים(עם קונדום)עם מישהו אחר(דרך אגב בידיעת ובהסכמת בעלי כי אנחנו זוג ליברלי)בעל איבר מין גדול במיוחד אז הסבירות שההריון הזה יפול היא נמוכה ביותר.מה לכל היותר אמור להיות אורכו של איבר המין בסנטימטרים כדי שהסבירות להפלה תהיה 0 מוחלט?אני מניחה שאי אפשר לתת תשובה מדוייקת אבל אשמח לקבל גם תשובה בקירוב.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין

פרופ` דוד בידר
    21/03/2017

בשלב זה ממליץ לך לקיים יחסים רק עם בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו