מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקת קלקסן שבוע 22שירה23/03/2017
שלום אני בת 26 ללא ילדים, אני בשבוע 22, לאחר שני הפלות בשבוע 7-9 שק הריון ריק ללא עובר .ההריון הנוכחי אני לוקחת אספירין 75, וקלקסן מניעתי 40 מתחילת הבטא והריון מתפתח טוב . יש לציין אין לי בעיית קרישיות.. הרופא שלי טוען שאני יכולה להפסיק אם הקלקסן ואני לא רוצה להפסיק איתו... אז סיכמנו שאפסיק בחודש 8 אם האספירין וגם אם הקלקסן. הבנתי שקלקסן ממשיכים גם לאחר הלידה כשש שבועות. למה הרופא רוצה שאפסיק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר23/03/2017את יכולה להפסיק את שניהם סביב שבוע 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה23/03/2017אסור להמשיך כעקרון אם הקלקסן אחרי הלידה? או שזה כמו שהרופא אמר שעלול להיות דימום רב ובגלל זה אפסיק!?? שבוע 37 זה בעצם יותר מחודש 8?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אשמח להסבר אני ממש בלחץ
שירה24/03/2017אני ממש בלחץ להפסיק את הקלקסן שזהו משהו שבעצם יכול להיות שכן עזר לי בהריון הזה... אני מכירה חברה שהמשיכה בזה גם אחרי החידה... והפסיקה אספירין בחודש 8, מה אתה מציע לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הקליקסן יש להפסיק בסמיכות ללידה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך כל זה הולך? באיזה שבוע מפסיקים אם הקלקסן או שזה ממש לפני הלידה מפסיקים??
שירה25/03/2017אפס קשה פרופסור יעקוב אשכנזי תסביר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון אפשר הסבר בבקשה
שירה25/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החפירות אבל
שירה25/03/2017איך אני אבקש מרשם לקלקסן אם הרופא טוען שאפסיק לאחר דעות משונות איתו בחודש 8? את האספירין הוא אמר להפסיק בתחילת 8, וקלקסן כבר עכשיו לאחר שביקשתי שלא להפסיק הוא אמר שאפסיק עם שניהם בתחילת 8. למה??? אני מסינה מרופאים אחרים שכן ניתן להמשיך לקראת הלידה אבל איך זה הולך בבקשה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ` דוד בידר26/03/2017כדאי להפסיק קודם כי אם תהיה לידה בניתוח קיסרי תהיה בעיה, במיוחד שאין התועה לטיפול התרופות שלקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)