האטה בדופק שבוע 7

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האטה בדופק שבוע 7
    מירי
    26/03/2017

לאחר שהבטא לא הכפילה את עצמה ובתחילת שבוע 6 היתה בטא 4,000 בלבד. בשבוע 5+4 נצפה שק הריון ובשבוע 6+4 נצפה דופק.
    היום, שבוע 7+1 יש האטה בדופק. מה הסיכוי שההריון הזה יגמר טוב? האם י ש מקרים שבהם הדופק מאט ואז מתייצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האטה בדופק שבוע 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמנם סימן המצריך מעקב,אולם עדיין לא להספיד את ההיריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/03/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק המשך

המשך...
    28/03/2017

בהמשך לתשובה שלך, אז אתמול הגעתי לרופא המטפל שקבע שאין דופק ושלח אותי למיון לצורך הפלה. לאחר שבדקו אותי שני רופאים הם קבעו באופן חד משמעי שיש דופק. אמנם דופק איטי אבל דופק יש. בנוסף העובר לא התפתח מהשבוע שעבר. הרופאים הציעו לי להמתין כל עוד יש דופק. האם יש טעם להמתין בכלל? מה הסיכויים שגם הדופק יתייצב וגם העובר יהיה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכויים מזעריים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/03/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו