מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול ארוך עם סינרללירון31/03/2017
התחלתי פרוטוקול ארוך עם סינרל
עד כמה זמן יכול להיות פרוטוקול ארוך?
והאם מינון של מונופור 250 זה גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משלך הטיפול בפרוטוקול ארוך הנו כחודש ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מונופור 250 זה מינון גבוה
לירון31/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המינון מותנה במידע בדבר ברזרבה השחלתית שלך,גילך,תגובה הורמונאלית קודמת,ופרוטוקול טיפולי נבחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לירון01/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתייאשי הייתי כמוך FSH 14.9 בת 42 בהריון מהזרעה כן מהזרעה של רופא מומחה לרזרבה שחלתית נמוכה בהצלחה
מיה02/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
פרופ` דוד בידר02/04/2017אין דבר כזה רופא מומחה לזרבה שחלתית נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזרבה שחלתית
לירון02/04/2017הרופא שלי אמר שהרזרבה שלי מצויינת לגילי
בת 44
מה זה אומר. 3 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזרבה
פרופ` דוד בידר02/04/2017אז מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני מעריכה את הכנות שלך אבל אני פניתי אליך בעבר ושאלתי
מיה02/04/2017מה ניתן לעשות כי היו לי 3 שאיבות ללא החזרה ללא הפריות!!! ואתה המלצת על תרומת ביצית וזה כאב לי ברמות קשות אז...עברתי לרופא שאני לא בקטע של לעשות פרסום אך ככה הוא מוגדר מומחה לגיל המבוגר לרזרבה ...ונשבעת שיש לי ילדה יפהפיה מהטיפול היחיד אצלו עכשיו הריון מהזרעה אחרי שנטלתי DHEA מיוחד יוקרתי מחו"ל לא הזבל שמוכרים. הוא שיפר לי את הביציות ואת הכמות עובדתית אני מוכנה להיפגש איתך שתראה שבגיל 41 ילדתי פעם ראשונה אחרי שלא היו הפריות 3 פעמים ועכשיו אני בהריון שני. יש אלוקים הרופא הוא מלאך נלווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה
פרופ` דוד בידר03/04/2017מה שאת כותבת לא מקובל במסגרות של טיפול רפואי מקובל.
אני גם שנים רבות , וכן חברי, לא הצלחנו להשיג הריונות לפי התיאור שנתת.
אם קרה לך נס זה לא אומרת שמאות נשים צריכות ללכת בדרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הצלחתי -חבל שמזלזלים
כפית קסמים קטנה03/04/2017גם אני הצלחתי פעמיים בהזרעה טבעית עם רזרבה נמוכה אבל בגילאים צעירים יותר (35, 34) אבל מציינת שהייתי אחרי הריון טבעי 1 בגיל 30 (לאחר ניסיון להביא ילד שני- גילתי שהרזרבה נמוכה (AMH-0.7 FSH-33).
גם אותי שלחו לתרומה ופניתי לרופא פרטי, 4 IVF -עם הפריות מועטות ובאיכות גרועה ואז עברנו להזרעה טבעית. וכשחזרתי לרופא בקופה למעקב הריון- הוא צחק שאני חושבת על ילד שלישי וטען שהיה לי נס, וניסים לא קורים פעמיים...(והנה- מיד לאחר הלידה חזרתי להזרעה ונכנסתי שוב להריון )
עצוב שרופאים מלגלגים לסיפורים כאלו... אין לי שום אינטרס לפרסם רופא כלשהו רק רוצה להגיד שיש מקרים כאלו.
אני לא נגד תרומת ביצית ואני חושבת שזה פתרון מצוין (לגילאי 40+) והייתי צעד וחצי מזה ובירכתי על האפשרות הזו שקיימת -אך יש להתייחס לגיל האישה ולנסות טיפול טבעי/מועט הורמונים לפני שפונים לתרומה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רזרבה נמוכה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/04/2017האנגדוטות האלו של סיפורי הצלחה כנגד כל הסיכויים הינם מנת חלקם של כל העוסקים בפריון,וכלל אינם ייחודיים לרופא כזה או אחר,מציאות זו הנה יוצאת מהכלל ומבחינה זו מוכיחה את הכלל.חוות דעתו של פרופ׳ בידר חייבת להיות כזו שמתאימה ומשרתת את כלל הנשים במצב דומה,ההצמדות לרופא,או לטיפול שלא הוכיח את עצמו בעבודות מדעיות רבות הינה אחיזת עיניים ,ולנצח יהיו מקרים בודדים כאלו שהם יותר פונקציה של עקשנותן של המטופלות ונחישותן,וכלל לא מותנית בכישורי הרופא.
ראוי לציין שאירועים כאלו לא היו מתרחשים במרבית המדינות בהן ההחזר הרפואי לטיפולי הפריה מוגבל,ובמקרה הטובהטוב ישנו החזר לשלושה טיפולים בלבד.
טוב עשית שלא פרסמת את שם הרופא למרות שלעיתים קרובות מועלה שם הרופא עם ״סיפורי גבורה״ כאלו במטרה לאחז עיניים,וליצור תדמית של ״מומחה לרזרבה״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)