נסיון אחרון לפני הפריה חוץ גופית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נסיון אחרון לפני הפריה חוץ גופית
    דנית
    02/04/2017

ערב טוב.
    כתבתי בעבר בנושא זה אך מכיוון שהתווסף נתון נוסף,אכתוב שוב בקצרה בצרוף הנתון הנוסף.
    בת 42 ו-5 חודשים.2 הריונות ראשונים(בגיל 31,35)נקלטו בקלות וההריונות היו תקינים.בגיל 41 ו-3 חודשים הפלה טבעית נדחית בשבוע 11 ולפני כחודש וחצי הפלה טבעית בשבוע 6.הקליטות לא היו קלות ב2 ההריונות שנפלו(אחרי שנה וחצי ו-9 חודשים בהתאמה)אבל ספונטניות.
    בעוד כמה ימים אני טסה לחו"ל ובגלל הגיל ורצוני בילד שלישי החלטתי שאם אני לא חוזרת מחו"ל עם בעלי"קלוטה"אני פונה לטיפול הפריה.
    כדי למקסם את הסיכויים להיקלט בחו"ל(שם אשהה כשבועיים וחצי)ולא להזדקק לטיפול הפריה אציג את הנתונים ואבקש לתת לי את ה"תחזית"לחלון ההזדמנויות ל"חלון הפורה"כלומר באיזה ימים של המחזור שהתחיל היום כדאי לקיים יחסים על בסיס יומי.
    בין 2 ההפלות המחזורים שלי היו בני 25 עד 30 ימים.2 הראשונים היו קצרים(25)2 האחרונים שלפני ההפלה האחרונה היו 26 כל אחד וזה שלפני ה2 האלה היה 30.
    אחרי ההפלה האחרונה(באמצע פברואר לכאורה המחזורים קצרים מאוד.המחזור של מרץ התחיל 23 ימים אחרי שביטא באמצע פברואר היתה182 ו-19 ימים אחרי שהיא ירדה לערך של 12 והמחזור הנוכחי התחיל היום לאחר 23 ימים מהתחלת המחזור הקודם(ולאחר שהרופא הצביע על הימים 10 עד 13 במחזור האחרון כ"חלון הפורה").
    לאור כל הסקירה הנ"ל-מהם סביר להניח הימים שבהם חלון ההזדמנויות שלי להיקלט במחזור הנוכחי שהתחיל כאמור היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלון

פרופ` דוד בידר
    03/04/2017

לפי התיאור שלך לא תמיד הבין ים שלך תקינים ואי אפשר לענות תשובה ברורה.
    בכל אופן הביוץ קורה בין יום 12-14 לפני הוסת שתגיע ככה שסבייר להניח שהביוץ יהיה בין יום 10 ל 12 אחרי בוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרע האופטימלי-ימי הימנעות לפני ה"חלון"

דנית
    03/04/2017

אז הבנתי מהתשובה שחלון ההזדמנויות עבור ה"נסיון האחרון"הזה הוא ימים 10 עד 12 וכדי לנצל אותו יש לקיים יחסים במשך 3 ימים אלה:10,11,12 בלבד(תקנו אותי אם אני טועה).
    ושאלה נוספת-כמה ימי הימנעות/התנזרות כדאי לפני כניסה ל"חלון"הזה כדי שבעלי יגיע אליו עם זרע אופטימלי?
    תודה רבה.אתם עוזרים מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנזרות

פרופ` דוד בידר
    03/04/2017

אין משמעות להתנזרות.
    ההתנזרות היא רק למקרים שרוצים לעשות בדיקת זרע כללית.
    גם אם מקיימים יחסים יום יום הזרע כל יום הוא טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו