הקאות מרובות תשעה ימים אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקאות מרובות תשעה ימים אחרי החזרה
    אני
    04/04/2017

שלום וברכה
    אני תשעה ימים אחרי החזרה של שני עוברים, לוקחת שני כדורים של אוסטרופם ושני נרות אוטרגסטן.
    אני אמורה לקבל מחזור היום, כי ההחזרה נעשתה כשבוע וחצי לפני מחזור מאחר והיא לא הייתה על בסיס ביוץ טבעי אלא על הורמונים.
    אני יומיים מרגישה כאבי מחזור חזקים ומרגישה שאני עומדת לקבל. אתמול(יום ב) מהשעה שמונה בערב אני מקיעה בלי הפסקה. הגעתי למיון ונתנו לי זופרן על מנת להפסיק את ההקאות. רציתי לשאול האם זה יכול להיות שהעוברים השתרשו וכל ההרגשה הזאת זה בעקבות זה? יתכן שההקאות התחילו כי לקחתי אופטלגין יחד עם כל ההרמונים?

סליחה על השאלה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביר להניח שההקאות נובעות מהתגובה ההורמונאלית שלך,יתכן שהתגובה התעצמה עקב השתרשות והתפתחות גירוי יתר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/04/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה חיובית

אני
    04/04/2017

תודה על התשובתך. עשו לי בדיקה במיון והתשובה הייתה חיובית, בטא 19.38.
    הרופאים אמרו שאני בהריון!!!
    עדיין יש לי כאבי בטן זה הגיוני שבתחילת היריון יהיו כאבי מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרם התקבלה תשובה

אני
    05/04/2017

היי בהמשך לשאלתי טרם התקבל תשובה, בנוסף לכאבי מחזור יש לי כאבי גב תחתון חזקים רציתי לשאול אם זה תקין בתחילת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט יתכנו כאבים מהגירוי השחלתי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו