amh 0.21 מחזור סדיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• amh 0.21 מחזור סדיר
    תמי
    07/04/2017

שלום רב, אני בת 33 פרופיל הורמונלי לא תקין, fsh 15 ו amh 0.21. מחזור סדיר (מידי 27-30 ימים)
    אני מבינה שמצבי לא משהו בלשון המעטה ואני רואה פה דיבורים על תרומת ביציות. האם זו באמת הדרך למישהי עם נתונים כשלי?
    מעולם לא הייתי בהריון, אנחנו מנסים כבר שנה (טבעי)ללא הצלחה.
    אני עדיין בגיל צעיר למדי לא? מעבר לאלו הכל תקין אצל שנינו.
    אני מניחה שהרופא יגיד לי שיש להתחיל בדחיפות ivf
    האם יש לכם עצות עבורי? איך מגבירים את הסיכוי להצלחת טיפול? האם יש לי בכלל סיכוי או שהרזרבה השחלתית עגומה מידי.
    ועוד שאלה האם העובדה שקיבלתי לראשונה ווסת בגיל 10.5 (כבר 23 שנים של וותק לווסת)היא הסיבה למחסור בביציות כבר בגיל 33, האם בעצם נתוני דומים למישהי בגיל 39 שקיבלה ווסת לראשונה בגיל 14 נניח? או שאני עדיין נחשבת צעירה במונחי טיפולי פוריות.
    המון תודהההה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    amh 0.21 מחזור סדיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת AMH

פרופ` דוד בידר
    07/04/2017

את צריכה לשלוח את הפרופיל ההורמונלי כולו כדי שניתן לך תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי (לא תקין)

תמי
    07/04/2017

תודה לך על הענותך. מצרפת בדיקות מהיום השני למחזור ומהיום הרביעי למחזור בהפרש של חודש.
    מחזורים בסדר גודל של 28 יום בממוצע. וסת-יומיים דימום ושלושה ימי הכתמות(לפני ואחרי), בת 33.4, ווסת ראשונה בגיל 10.5.
    פרופיל הורמונלי חודש פברואר 2017 היום השני לדימום:
    DHEA SO4 5.80 UMOL/L
    ESTRADIOL(E2) 159.74 PMOL/L
    FSH 15.49 MIU/ML
    LH 9.81 MIU/M
    PROGESTERONE 1.66 NMOL/L
    PROLACTIN 132.61 MU/L
    TESTOSTERONE 0.79 NMOL/L
    TSH 0.86 µIU/m

פרופיל הורמונלי אפריל 2017 יום חמישי למחזור (שלישי לדימום):
    DHEA SO4 5.83 UMOL/L
    ESTRADIOL(E2) 523.63 PMOL/L
    FSH 4.85 MIU/ML
    LH 2.42 MIU/ML
    PROGESTERONE 0.65 NMOL/L
    PROLACTIN 140.04 MU/L
    TSH 0.55 µIU/mL (על יוטירוקס)

ANTI MULLERIAN HORMONE* 0.21 UG/L

תודה שוב.אשמח לכל עזרה/ייעוץ/טיפ.
    בבקשה תגיד לי שזה לא אבוד, אני כבר יומיים בקושי מעכלת את המספר הזה בתוצאת הבדיקה אחרונה. האם רק נס יעזור לי או שיש הצלחות בנתונים כמו שלי בטיפולי ivf?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי

פרופ` דוד בידר
    07/04/2017

יש בבדיקות לרמז על רזרבה שחלתית נמוכה ורק ניסיון הפריה חוץ גופית יגיד לנו מה קורה עם מצבך.
    אם רצונך להרות יש להתחיל מידית הפריה לוץ גופית ולהסיק מסקנות ממה שקורה בטיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה על תגובתך המהירה,

תמי
    07/04/2017

אפגש עם הרופא שבוע הבא, מקווה שישלח אותי לטיפול כמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקות מצביעות על אפשרות של רזרבה שחלתית נמוכה למרות גילך הצעיר-כאמור הטיפול הייעודי המומלץ הנו הפריה חוץ גופית,יחד עם זאת אל לא עברת ניתוח או אירוע אגני שיכול להסביר זאת-בצעי בדיקת דם ל-x-שביר,שיכול להיות גם רקע אפשרי לבעיה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

תמי
    09/04/2017

שלום פרופסור אשכנזי, תודה רבה על התייחסותך.
    עברתי רק ניתוח פנדציט בגיל 5. ביצעתי את בדיקת האיקס השביר לפני כשבועיים, מחכה לתוצאותיה.
    האם נשים כמוני יכולות להצליח בטיפולי הפריה? הכוונה לנשים עם 0.21 amh.
    ושאלה נוספת, האם במצבי כדאי ללכת באופן פרטי, או לתת אמוני ברופא הקופה, אני רשומה לפרופסור שבח פרידלר (אם הנך מכיר).
    כל המלצה אחרת תתקבל בברכה כולל עצמך או קולגות שלך (למען הסר ספק האפשרות להביא ילדים היא היכולת הכי חשובה למימוש מבחינתי בעתיד הקרוב) .
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופ` דוד בידר
    10/04/2017

פרופסור פרידלר בהחלט יתן לך מענה לכל בעיה פריונית.
    הרופא בהחלט טוב מאוד, ועצותיו יהיו לא פחות טובות משלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופסור בידר :)

תמי
    10/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו