הפרשת ביוץ במקום וסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשת ביוץ במקום וסת
    נועה
    14/04/2017

שלום,

בת 38 . אני נמצאת בשנה האחרונה בטיפולי פוריות (ניסיונות להרות מתרומת זרע). עד כה עברתי 5 הזרעות שכשלו, שתי האחרונות - עם גונאל אף (בניסיון השני, ללא הורמונים, הייתה לי הפלה טבעית בשלב מוקדם).

לפני כחודש, ביום ה-4 למחזור, ניגשתי לבדיקת אולטרסאונד לקראת הזרעה והתגלתי אצלי ציסטה. לכן הרופא לא אישר לי לעבור הזרעה והורה לי לחכות חודש, עד להופעת הווסת הבאה.
    לפני שבועיים אכן הייתה לי הפרשת הביוץ שציפיתי לה. אבל היום, במקום לקבל את הווסת שאותה הייתי אמורה לקבל בסביבות הימים האלו, פתאום הופיעה לי שוב הפרשת ביוץ. מאוד מוזר... בחיים לא קרה לי ששבועיים אחרי הפרשת ביוץ הופיעה אצלי שוב הפרשת ביוץ... האם יש לכם הסבר לזה? האם לדעתכם הדבר נובע מהציסטה שגרמה לשיבוש? מה עליי לעשות?

אשמח לתשובה.
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשת ביוץ במקום וסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט יתכן שמדובר בשיבוש של המעגל המחזורי-בצעי בדיקת דם כדי לנסות למקם את הסטטוס ההורמונאלי שלך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/04/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו