שלום בייתי שמחה לחוות דעתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום בייתי שמחה לחוות דעתכם
    מישהי
    23/04/2017

היי. הייתי שמחה לשמוע את דעתכם בנוגע להחזרת העובר - האם הוצעה בזמן? והאם יש לי סיכויי טוב להרות לאור הנתונים?בת 38- בעיית זרע בתאריך12.4.17 עשיתי בדיקת זקיקים ודם- על מנת לעשות החזרת מוקפא יום 3. בוצע רק בדיקה אחת ביום ה14 למחזור-
    Progesterone Urgent
    1.1 nmol/l

LH Urgent
    17.8 IU/L
    וזקיקים
    זקיק בגודל 17 רירית 12 עם קו אמצע.
    למחרת קיבלתי הוראה להזריק בערב אוביטריל. משבת 1 קרינון. לאחר מספר ימים מההחזרה קיבלתי זריקה אחת של דקא. ההחזרה הייתה ביום שלישי . מאז אני מקבלת קלקסן,אספירין(בגלל אפלה), 2 קרינון, 2 פרוגינובה. אני כבר ב"ה אמא ל2 ילדים . מהפריה ראשונה . העובר הקפוא הקודם שהוחזר לא נקלט .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין גם e2

מישהי
    23/04/2017

e2- 1176.0 pmol/l. אם ההחזרה הייתה ב18.4 אשמח גם לדעת מתי אוכל לעשות בדיקת דם? האם ה12 ימים כוללים את יום ההחזרה או בלעדיו. תודה רבה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מתוזמן הטב ,ויוצר תנאים אופטימאלים להשתרשות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה והעידוד פרופ אשכנזי

מישהי
    23/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו