זקיקים, רזרבה וסיכויים של 5 אחוזים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים, רזרבה וסיכויים של 5 אחוזים
    תמי
    24/04/2017

שלום רב ובוקר טוב,
    בת 33.5 רזרבה שחלתית נמוכה AMH 0.21
    על פי הפרופסור המלווה אותי סיכויי כעת להיכנס להריון (ללא ivf( עומדים על כ- 5 % .
    השאלה שלי היא כזו: אני אמורה להגיע החודש למעקב זקיקים, שימוש ראשוני בגונל וגם אוביטרל מתוכנן בהמשך לתזמון הביוץ. הפרופסור שלי אמר שיודיע לנו מתי לקיים יחסים.
    מה שמעניין אותי לדעת זה במקרה שבמעקב זקיקים מזהים זקיקים יפים ובדיקות הדם בהתאם יעידו על ביוץ מתקרב, האם גם אז סיכויי להקלט כל כך פחותים? מה העיניין הזה אומר בעצם? הרי צריך ביוץ ובהנחה ואני מקבלת מחזור סדיר כל חודש הרי שקיים ביוץ- כלומר יש ביצית כל חודש. האם צריך יותר? ממה שהבנתי רק אחת מקסימום שתיים שלוש בטיפול הורמונלי ואוביטרל יבייצו בו זמנית.
    סליחה על האורך...ממש מנסה להבין מדוע על אף שמתקיים ביוץ 95% שלא אכנס להריון לטענתו של הרופא שלי.
    ובנוסף, האם ביוץ בהכרח אומר שביצית בקעה מן הזקיק או שכל הזקיקים היו ריקים? ואם זה כך מדוע מחזור מגיע באופן סדיר ודי מדוייק.
    תודה רבה לכם ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה

תמי
    24/04/2017

פרופיל הורמונלי חודש פברואר 2017 היום השני לדימום:
    DHEA SO4 5.80 UMOL/L
    ESTRADIOL(E2) 159.74 PMOL/L
    FSH 15.49 MIU/ML
    LH 9.81 MIU/M
    PROGESTERONE 1.66 NMOL/L
    PROLACTIN 132.61 MU/L
    TESTOSTERONE 0.79 NMOL/L
    TSH 0.86 µIU/m

מחזורים סדירים כל 27-30 ימים, לרוב 28.
    גיל 33 וחמישה חודשים
    מיועדת לטיפולי הפריה אך צריכה לעבור קודם טבעי והזרעה בחודשיים הקרובים כדי לקבל אישור מהקופה ל ivf ע"פ הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אכן מתרחש ביוץ ,סיכוייך להרות נעים בין 5-8% כמו שאר הנשיםן בנות גילך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

תמי
    24/04/2017

תודה רבה פרופסור אשכנזי. אם כך אין קשר לרזרבה שחלתית לטענתך. האם הבנתי נכון בין זה לאחוזי הצלחה?
    האם מחזור סדיר כל חודש מעיד כי בכל חודש היה ביוץ?
    ומה לגבי עיניין הזקיקים? האם יתכן שכולם ריקים או שחייבת להיות שם ביצית באחד מהם כאשר קבלת הוסת במחזור הימים סדירה?

תודההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בכל זקיק ישנה תמיד ביצית ראויה או בשלה או בכלל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

תמי
    25/04/2017

תודה על התגובה פרופסור.
    מאחר וידוע כי רופאים נוטים לקצר ולהיות מאוד תמציתים בטלפון ובפרונט קיוויתי לפחות בפורום פוריות שזוהי מטרתו העיקרית- לקבל מענה מפורט והתייחסות לכלל שאלותיי (והיו לא מעט שאלות) במקום זה קיבלתי מענה אוטומטי ללא כל התייחסות אישית למקרה שלי, שיהיה ערב טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה מדברת בעד עצמה וממצאת את הבעיה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו