זיהוי הריון כשבועיים לאחר ההפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זיהוי הריון כשבועיים לאחר ההפריה
    דנית
    25/04/2017

האם ניתן לזהות בבדיקה אצל רופא נשים(ומומחה לאולטראסאונד,מיילדות וגניקולוגיה)הריון שגילו סוף שבוע רביעי או תחילת חמישי?(כלומר כשבועיים לאחר ההפריה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה לשאלה בהודעה הקודמת

דנית
    25/04/2017

מתוכננת לי פגישה עם הרופא ב30 לחודש(ושנקבעה כבר לפני זמן רב).ביום הזה אהיה ביום ה29 של המחזור.
    לכאורה אם אני רוצה לבדוק אם אני בהריון אז לא ניתן יהיה לבדוק זאת בבדיקה הזאת כי לפי מה שהבנתי רק החל מהיום ה31-32 של המחזור ניתן להבחין בסימני הריון באולטראסאונד(תקנו אותי אם אני טועה)אבל במקרה שלי הביוץ המשוער היה בימים 10 עד 12 של המחזור.
    אז האם בנסיבות האלה יש טעם בקיום הפגישה הזאת?(אם מטרתה היא רק לבדוק אם אני בהריון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ךא הבנתי את התשובה

דנית
    25/04/2017

"ניתן לזהות עיבוי רירית והעדר דימום לקראת הופעת מחזור"על פי תשובה זו לא הבנתי אם יש טעם לקיים את הפגישה שלי עם הרופא ביום ה29 למחזור אם עד אז לא אקבל ווסת כאשר הימים התאורטיים של הביוץ היו 10 עד 12 בהנחה שמטרת הפגישה הזאת היא לזהות אם נכנסתי להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לזהות התעבות של הרירית,והעדר דימום לקראת הופעת המחזור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו