הפריית ביציות באיקסי - שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריית ביציות באיקסי - שאלות
    יעל
    27/04/2017

הופורו לי 3 ביציות באיקסי, אולם לבן זוגי אין שום בעיה בזרע. למעט בעיות זרע, מתי משתמשים באיקסי? מדוע לא השתמשו בהפריה רגילה?
    אני מאד לחוצה מפני שקראתי שעוברים של איקסי הם בעלי כמעט 10 אחוזים להוולד עם מומים.
    אנא התייחסותכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ICSI

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/04/2017

על השיקול לביצוע הפעולה המעבדתית המדוברת את צריכה לפנות לרופא המטפל שלך,יחד עם זאת הקביעה שלך בדבר שיעור המומים בעקבות הפעולה מוגזמת ונטולת כל בסיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקסי

יעל
    27/04/2017

קודם כל אני שמחה מאד לקרוא שמה שקראתי לגבי אחוזי המומים אינו נכון, תודה רבה, הוקל לי.
    עדין הייתי שמחה אם תוכל לענות באופן כללי מתי היית אתה משתמש באיקסי למעט בעיות זרע.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוראות לביצוע ICSI

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/04/2017

1. מדדי זרע לא תקינים שבעטיה צפוי כשלון בהפריה
    -ריכוז תאי זרע של פחות מ- 3 מליון תאי זרע
    -מורפולוגיה בלתי תקינה של תאי הזרע כאשר יש פחות מ- 4% מתאי הזרע תקינים,ביחד עפ ריכוז זרע של פחות מ5-20 מליון תאי זרע
    -שיעור הפריה נמוך מ-30% בטיפולים קודמים,או פגם בהתקשרות הזרע לביצית
    2-במצבים של אזוספרמיה שבהם לא נמצאים תאי זרע בזרמה ותאי הזרע מופקים ע״י ביוםסיה או דאיבה ישירה מהאשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו