מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב נפשי אחרי החזרהיעל30/04/2017
האם מתח חרדה ועצבים עשוים לשבש את תהליך ההשתרשות?
קראתי שהחומרים שהמוח משחרר במצבים של כעס ומתח נפשי הם חומרים שמשבשים את התהליך. האם זה נכון?
אני יום אחרי החזרת עוברים יפים, וחוויתי מתח וכעס במקום העבודה. וגם חשתי בקצת כאב בבטן התחתןנה, מה שלא חשתי כלל עד היום. האם יתכן שזה כתוצאה מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה.
דנה01/05/2017גם אני חוויתי אתמול כעס ורוגז עצבים פשוט הוציאו אותי מדעתי עד כדי צעקות . עברתי החזרה ביום שישי 2 עוברים בני 3 ימים.
מאחלת לך ולי בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב נפשי
פרופ` דוד בידר01/05/2017קודם כל עליך לדעת שכעס הוא הענשה עצמית ומשרת רק את הגורם המכעיס.
אז באופן כללי לא לכעוס כדי לגרום נחת למכעיס.
לגבי ההשרשה, אז אני חושב שזה לא יפגע.
מצח ורוגז לאורך זמן וכדומה יתכן ופוגע בסיכויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כל-כך צודק
יעל01/05/2017אבל לצערי אנחנו בסך הכל בנות אדם ולא די בזאת, עם כמות אדירה של הורמונים בגופינו בתהליך הזה שלצערי מנהלים אותנו פעמים רבות, כך שאין באפשרותנו להחליט אם לכעוס או לא. לגבי סטרס ואנדורפינים והקשר להשתרשות, יש המון זבל ברשת, אשמח אם תפנה אותי למאמר בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
פרופ` דוד בידר01/05/2017תסתכלי באתר שלנו lbivfclinic , כתבתי בנושא.
תבדקי באתר מאמרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההפניה, אבל..
יעל03/05/2017מצאתי באתר רק מאמר על נשים בדכאון שמצריך תרופות ssri, לא משהו על מתחים יומיומיים ושקשורים בתהליך ivf. מצב של דכאון זה נושא אחר לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר
פרופ` דוד בידר03/05/2017תחפשי במאמרים
יש הרבה ואחד מהם על הנושא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה
דנה01/05/2017שבגלל המצב שהייתי בו אתמול הסיכוי להצלחה הוא קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב
פרופ` דוד בידר01/05/2017אני לא חושב כך.
השרשה לא תיפגע בגלל רוגז כזה.
יש, בודאי, נשים רבות שהרו ספונטנית ,וגם חוו רגעי כעס כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
יעל01/05/2017אני מבינה אותך היטב. ואני מרגישה שאנחנו נמצאות בסיטואציה פשוט בלתי אפשרית: מצד אחד אומרים לנו שסטרס עשוי לחבל בתהליך, אבל מצד שני אנחנו מוצפות בהורמונים שרק מעצימים כל רגש שלנו, וגם דברים שלא היו יוצרים מתח באופן רגיל עכשיו כן מייצרים, ומצד שלישי, מתווסף עוד נדבך של מתח מפני שאנחנו נלחצות שהמתח שחווינו חיבל לנו בתהליך, וזה מעגל בלתי אפשרי ופשוט קשה כל כך.
הדבר היחיד שלפעמים מרגיע אותי הוא שנשים מכל ספקטרום אישיותי ובכל סיטואציית חיים נכנסו להריון מאז ומעולם, בין אם אלה נשים רגועות מטבען או לחוצות מטבען, בין אם תחת איום טילים, או בשואה לצורך הענין..
בהצלחה לשתינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת ליעל
סיגל01/05/2017כשאנחנו מאשימות את מצבנו הנפשי, או כל מיני נסיבות שאינן בשליטתנו, בכישלון הטיפול, אנחנו רק מגבירות את המתח הנפשי ומכניסות את עצמנו למעגל קסמים של כעס עצמי.
עולות פה הרבה שאלות על נפילות אחרי החזרה, הרמת קניות, אירועים של כעס ומתח, וכל מיני דברים שבאמת לא בשליטתנו.
אני אישית יכולה לשתף שלא נקלטתי בשתי החזרות "מושלמות" מבחינת כל המסביב - הייתי רגועה מאוד, אופטימית מאוד ולא נקלט כלום.
אח"כ היו שתי החזרות שאת שתיהן הספדתי מכל מיני סיבות - אחת מהן הייתה מלווה בהמון מתח נפשי על רקע נסיבות משפחתיות ויומיים אחרי ההחזרה גם נפלתי נפילה מאוד קשה וכואבת ברחוב, אבל ההחזרה נקלטה.
ההחזרה השנייה הייתה בחודש בו הייתי מאוד מאוד חולה - מתחילת מעקב הזקיקים ועד בדיקת הבטא, סינוסיטיס שלא נגמר, אנטיביוטיקה ומשככי כאבים והרבה כעס עצמי על כך שגופי "בגד בי" וההחזרה נכשלה, אבל היום אני בהריון מאותה החזרה.
אי אפשר לגמרי להימנע למחת ומחשבות שליליות אבל אפשר לזהות ולנסות לסנן מחשבות לא מועילות. לחשוב מחשבות חיוביות יכול רק להועיל, ולו רק לבריאות הנפשית שלך. לחשוב שהטיפול נכשל כי כעסת לא יכול להועיל לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על השיתוף המעודד
יעל01/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד
דנה01/05/2017כולי תפילה ותקווה להצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)