שאלה לגבי כמות עוברים עם בלסטוציסט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כמות עוברים עם בלסטוציסט
    טלי
    01/05/2017

שלום מומחים יקרים, אני לקראת סבב נוסף חדש.. מהתחלה... רקע : בת 38 ללא בעיות זרע, אחרי 2 סבבים (ו6 החזרות) ללא הצלחה כמות עוברים 8 שמתוכן רק 4 שרדו אבל היו באיכות טובה ,פעם שניה 5 עוברים שמתוכם 4 שרדו באיכות טובה. הסבב הבא הרופאה הגדילה לי את המינון של הזריקות. כדי להשיג יותר ביציות.. שאלה והתייעצות אני מבינה שיש אפשרות לגדל את העוברים לבלסטוציסט, והבנתי שהסיכוי שלו יותר טוב להשגת הריון .השאלה שלי לגבי הבלסטוציסט מאיזו כמות של עוברים כדאי לקחת את ה"סיכון" ולנסות לגדל ליום ה5 ?האם בכלל כדאי? שוקלת לבקש בסבב הבא אבל פוחדת שגם לא ישארו עוברים להחזרה.. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין אני עושה הרדמה בהחזרה.. ככה שלא רלוונטי עבורי החזרה כפולה....

טלי
    01/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/05/2017

במידה ויהיו לך מעל 5 עוברים,ניתן לבצע החזרה כפולה ביום 2,או 3 -2 ועוד החזרה של בלסטוציסט ביום 5,בכל מקרה יש לבצע מעקב של העוברים באמבריוסקופ-time-lab

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

טלי
    03/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו