רמת אסטרדיול לא יציבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמת אסטרדיול לא יציבה
    פלור
    01/05/2017

אני מטופלת באיקוקלומין. אין לי מחזור סדיר בלשון המעטה. בטיפול הראשון אחרי לקחית הכדור במשך 5 ימים מיום קבלת המחזור, עשיתי בדיקת דם ביום ה 10 למחזור. וכנראה הספקתי לבייץ לכן לא נתנו לי זריקה. האיקוקלומין הקדים לי את המחזור הבא ב10 ימים. ביום ה 10 למחזור לקחתי שוב איקקלומין למשך 5 ימים. ביום ה14 למחזור עשיתי בדיקת דם ,רמת האסטרדיול הייתה 366.99. אחרי יום רמת האסטרדיול ירדה ל 79.79, ושוב למחרת עשיתי בדיקת דם רמת האסטרדיול עלצה ל152.93.רמת הפרוגסטון בשלושת הבדיקות נע בין 0.82 ל 0.66 ושוב הרופא אמר שכנראה בייצתי. חשוב לציין כי אני לא לוקחת תרופות כלשהם. הרופא אמר לי שככל הנראה יצטרך לתת לי טיפול על מנת לאזן את הגוף שלי. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. והאם כדאי ישר לגשת לivf??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת אסטרדיול לא יציבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להערכתי אינך מגיבה לטיפול באיקכלומין,כדאי לעבור לטיפול בזריקות של גונדוטרופינים,אין מה לגבר על מעבר ל-IVF לפני מחזורי ביוץ ברורים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו