סיבה לכשלון החזרה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיבה לכשלון החזרה ראשונה
    יובל
    07/05/2017

שלום רב,
    ההיסטוריה שלי:
    בת 35, אין הריונות קודמים, עברנו את כל הבדיקות ה׳רגילות׳+קרישתיות, צילום רחם-HSG+היסטרוסקופיה אבחנתית, סקר גנטי. כל הבדיקות תקינות, רזרבה שחלתית תקינה, ורק לאור כאבי מחזור חריפים שמלווים בקרישי דם, עלה חשד לאנדומטריוזיס, אך שום בדיקה לא הצביעה על כך (מעבר לכך שלא סובלת מסימפטומים נוספים). כלומר, אי פיריון על רקע בלתי-מוסבר.
    עברתי 3 הזרעות, שאיבה אחת בה נשאבו 18, הופרו 13, הוקפאו 6 בלסטוציסטים והוחזר בלסטו אחד יפה. עובי הרירית לפני השאיבה- 7.5.
    קיבלתי תמיכה של דקפפטיל אחד, קרינון ואסטרופם.
    ההחזרה הראשונה נכשלה.
    עד עתה הייתי רגועה, במיוחד לאור העובדה שהרופא המטפל בעת ההחזרה, התלוצץ איתנו על כך שאין לי מה לדאוג ולא רואה סיבה שאעבור עוד שאיבה. האם מדובר במקרה שכיח, שהכל לכאורה נראה תקין, העוברים יפים והרירית תקינה והנסיון הראשון נכשל? פשוט להמשיך להחזרה של בלסטו׳ נוסף? או האם יש כרגע משהו נוסף לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבה לכשלון החזרה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למרבה הצער שיעורי ההצלחה ב-IVF אינם 100%,וההצלחה מוגבלת בגילך ל30-40% למחזור טיפולי,וזאת למרות ההחזרה של בלסטוציסט,יחד עם זאת סיכוייך להרות טובים למדי ולכן הרופא עודד אותך לגבי סיכוייך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו