טיפול IVF ראשון -טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול IVF ראשון -טיפולי פוריות
    שירה
    07/05/2017

היי שמי שירה ואני בת 42 והתחלתי לפני כחודש וטיפול ivf ראשון שהסתיים בהריון לא תקין (הוחזרו 2 עוברים ובבדיקת אולטרסאונד נמצא שק אחד ריק ללא עובר)
    לפני כן עשיתי 4 הזרעות מתוכם הראשון נפל בשבוע 6 אם אני לא טועה והשני עד הרביעי לא הצלחתי להכנס להריון,רצוי לציין שאני ביצעתי בדיקת היסטרוקופיה ואולטרסאונד אגן ובדיקות דם ולוקחת כדורים לבלוטת התריס וכל הבדיקות יצאו תקינות...מה לדעתך גורם לכך שאני לא מצליחה להחזיק הריון והאם יש איזה שהוא בעיה שאני צריכה לחשוש ממנה שלא אוכל להביא ילדים לעולם( זרע תורם) אשמח לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול IVF ראשון -טיפולי פוריות

שירה
    07/05/2017

שכחתי לציין כי ב ivf הראשון שלא צלח
    נשאבו לי 4 זקיקים מתוכם 2 הופרו והוחזרו לי לרחם..הרופא אמר שהם באיכות מעולה ויפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

פרופ` דוד בידר
    08/05/2017

הבעיה היא הגיל. יש יותר הפלות ערב איכות הביציות.
    זה שהיית בהריון זה מעודד אך צריך גם לשלול מצב של קרישיות יתר.
    זה שהחזירו עוברים יפים בגיל 42 זה לא אומר כלום.
    אם תפקודי קרישיות היתר תקינים צריכה לבצע פרופיל הורמונלי חדש כדי שנוכל להבין מה טיב הביציות.
    בשלב זה, עצם העובדה שהרית תמשיכי בעוד ניסיונות.
    צריך לראות את כל התמונה כדי להגיד לך האם תצליח בסופו של דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו