מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השלכות של פוליפ באמצע טיפולמטופלת11/05/2017
שלום. אני בת בת 38 ונמצאת בטיפולים בגלל בעיות זרע. . לפני כשנה הריתי ונפל כנראה כתוצאה מאפלה שהתגלתה אצלי. מכיוון שניסינו פעמים החזרה טבעית עם עובר יום 3 ..החלטנו ללכת על החזרה הורמונלית עם העובר המוקפא האחרון שהוא בלסטו מהסבב הקודם . התחלתי לקחת אסטורפם *3 פעמים ביום החל מהיום השלישי למחזור והיום היום ה11 למחזור , רירית 13 עם מעט נוזל בדגלס..באולטרא סאונד הטכנאית אמרה לי שהיא חושבת שיש לי פוליפ ברחם אבל שאוודא עם הרופא. אין לי דימומים ברוך השם ויש ביוץ סדיר ומחזור גם כן. האחיות אמרו שהרופא הורה לי המשיך בלקיחת האסטורפם ולהוסיף קרינון ולבוא להחזיר את העובר בעוד 5 ימים - יום ג הבא כי נראה לו שזה קפל של הרירית אולי ואם לא אז אם ארצה נבטל החזרה. אני סבלתי כבר בעבר מגידול ברגלי ולכן מאוד מפחדת...האם מחזירים עובר גם אם יש פוליפ ברחם? מה המשמעות של פוליפ בכלל ובהריון אם נקלט? האם אני צריכה לקבל את ההחלטה לגבי זה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאחר והרופא אינו יכול לתת מענה ב-100% לגבי הפוליפ ההצעה שלו הולמת את המצב,ברור שאם יתברר שמדובר בפוליפ בהיסטרוסקופיה הרי שהרצוי היה להוציאו לפני ההחזרה מאחר והוא בהחלט יכול לשבש את ההשתרשות,בכל מקרה האימור הוא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ מה ז"א שההימור הוא שלי?
מטופלת12/05/2017אני כמובן רוצה שההחלטה תהיה הכי טובה מבחינת כל הפרמטרים שקודם כל הבריאות וכמובן סיכויי העובר להצלחה.אך לא ברור אם זה פוליפ או קפל מי יכול לראות את זה? האם הרופא ביום ג יזהה ? או שרק בהיסטרוסרופיה רואים ועדיף לקחת סיכון לנסותאחרי שבועיים של תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין דרך להעריך בוודאות פרט להיסטרוסקופיה,לכן קיים פו אימור לגבי האפשרות שמדובר בקפל רירית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי האם אתה היית ממליץ להחזיר את העובר?
מטופלת13/05/2017למטופלת שלך? או שהיית מציע לה לדחות את הטיפול..הייתי שמחה לשמוע את דעתך...כי אני לא יודעת מה להחליט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאחר ואין מה להיחפז,הייתי קודם כל מברר את הסוגיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)