מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסרת הידבקות באזור הפונדוסאני17/05/2017
שלום
1) האם קריטי להסיר הידבקות אחת באזור הפונדוס (25% דמוי מחיצה), או שלא אמורה להפריע?
2)אם מסירים, האם אפשר לחזור לטיפול כבר במחזור הבא? (גם אם זה מספר ימים לאחר הפרוצדורה? )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי רצוי להסיר מאחר והפעולה עשויה לתרום להליך ההשתרשות העתידי שלך,בכל מקרה ניתן יהיה לשוב לטיפול במחזור העוקב לטיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני17/05/2017תודה על התשובה, עוד 2 שאלות:
1) האם טכנית סביבות ימים 22-25 למחזור זה זמן טוב לפתיחת ההידבקות מבחינת הרירית, או שעדיף לעשות את זה דווקא בתחילת המחזור כשהרירית דקה?
2) מה בעצם המשמעות של ההידבקות באזור הפונדוס? זה מצמצם את נפח חלל הרחם? מצמצם שטח אפשרי להשרשה? האם ההידבקות היא רקמה לא תקינה כמו צלקת שמגשרת בין אזורים ברירית ומכסה אותם ואז העובר עלול לנסות להשתרש על הרקמה הזו, או שזה פשוט הצמדות של אזורים של רירית "תקינה" ויכולה להיות שם השרשה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1.אין העדפה לגבי מועד ביצוע הפעולה 2..ההנחות שלך נכונות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני18/05/2017שוב תודה על התשובה. לא ברור לי עדיין אופי רקמת ההידבקות.
האם זו בעצם רק נקודת מגע בין שני אזורים של רירית תקינה, ואז יכולה להיות שם השתרשות, או שזו רקמה צלקתית שמגשרת בין 2 אזורים ברירית, כך שנוצר שטח פנים גדול לא תקין, ש"מתחרה" על העובר עם הרירית התקינה.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר ברקמה צלקתית המליםה את רקמת רירית הרחם התקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני19/05/2017שוב תודה של התשובה. בעקבותיה עוד שאלה, כאשר פותחים את ההידבקות, האם נשארים שני אזורים צלקתיים , או שזה מסתדר במחזור הבא ונוצרת שם רירית תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרת הצלקת עשויה לשפר את תגובת הרירית באזור ולהעלות את סיכויי ההשתרשות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)