מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימנים לקליטה זמן קצר לאחר ההפריהדנית18/05/2017
המועדים בעלי הפוטנציאל הגבוה ביותר שבהם היו יחסים שהובילו לקליטה הם יום שני האחרון לפנות בוקר(בשעה 5)וכעבור 42 שעות ביום שלישי ב11 בערב וזה כי ביום שני בבוקר(בסביבות שעה 8-9)הרופא המטפל זיהה כי הביוץ קרוב מאוד(ב24-36 שעות הבאות) והזרקטי אוביטרל מיד לאחר אבחנתו).
מאז האוביטרל כבר עברו 72 שעות ואני חשה תופעות שונות:כאבי עיניים,בטן,גרון,עצמות וחולשה כללית.היום(חמישי)בבוקר רופאת המשפחה אמרה שאין קשר בין האוביטרל שלקחתי ובין התופעות שמהם אני סובלת ושיש לי שפעת.האם בנוסף לשפעת חלק מהתופעות שתארתי מעידים גם על קליטה?זכור לי שלפני 11 שנים כשהייתי עם בעלי בטיול בחו"ל יום מסויים סבלתי מחולשה כללית והייתי"גמורה"ולא יכולתי לקום מהמיטה והתברר אחרי החזרה ארצה שבעצם הייתי"גמורה"בטיול יום או יומיים אחרי ההפריה שהתרחשה בגופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה וחוסר תאבון אחרי אוביטרל
דנית18/05/2017לקחתי כאמור לראשונה בחיי אוביטרל לפני 3 ימים וביטני התנפחה כמו בלון ואין לי תאבון.כדאי שאסור מיידית לרופא המטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה
דנית19/05/2017כבר סרתי לרופא המטפל.הכל נמצא תקין ונורמלי.
נא להתייחס לשאלה בכותרת"סימנים לקליטה זמן קצר לאחר ההפריה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבודהלפרופסורים!!!!!
אוריאן19/05/2017את יכולה להוסיף את המילה" בבקשה"-ובטח שלא להורות!! למה להתייחס .
צריך הרבה כבוד לפרופסורים שיושבים כאן חינם אין כסף ונותנים מענה שבעבורו היית צריכה להיפרד לממעל 1000 שח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד
דנית19/05/2017את צודקת במאה אחוז.אני כל כך לחוצה להרות כבר ולכן בהודעה האחרונה שכחתי להוסיף מילת או מילות נימוס בסיסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אוריאן19/05/2017לא רוצה שתיפגעי.אני מבינה מאוד.גם אני במצב שלך .
מאחלת לך בהצלחה.ובמהרה לעבור אחר
עת תמתיני לתשובת הפרופסורים.שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלק מהסימנים שציינת בהחלט יכולים להצביע על תגובה הורמונאלית עוצמתית,יחד עם זאת לא ניתן לנבא הפריה על סמך סימנים אלו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)