הידרוסלפינקס באחת החצוצרות - האם מחבל בטיפולי הפרייה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הידרוסלפינקס באחת החצוצרות - האם מחבל בטיפולי הפרייה?
    מיקי
    22/05/2017

שלום
    אני בת 38. לפני שנה ו-4 חודשים עברתי ניתוח קיסרי (עקב לידה שלא התקדמה) ולצערי כתוצאה מהניתוח נוצרו חסימות בשתי החצוצרות, כאשר באחת מהן גם נצפה נוזל.
    אני מבולבלת וקרועה בין שתי דיעות של שני רופאים.
    מומחית הפוריות אמרה לי שהנוזל לא בעייתי ולא דלקתי ואין מניעה להתחיל בטיפולי פוריות, הסבירה לי שאם היה איזשהו תהליך דלקתי בגוף שלי הייתי מפתחת חום. היא מאוד לא בעד לפרוסקופיה וחושבת שחשוב כן לשמור על החצוצרה ולא לכרות אותה.
    לעומת זאת רופא המתמחה בטיפולי לפרוסקופיה אמר לי שהנוזל המטפטף לרחם מכיל רעלנים, דבר אשר יקשה עלי מאוד להיקלט בטיפולים ואף עלול לגרום להפלות ועל כן יש לנסות לטפל בחצוצרה או לכרות אותה לגמרי טרם טיפולי ההפרייה.
    חשוב לי לציין שבחודשים האחרונים יש לי הפרשות רבות מאוד מהנרתיק, צבען צהוב כהה והם בעלות ריח חריף. הרופא אמר לי שזהו הנוזל אשר יוצא החוצה.
    אני פשוט אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. הנוזל הזה הוא רעיל? הוא לא רעיל? אני בגיל שכל החלטה היא די גורלית.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצדק הוא עם הרופא שהמליץ לך לכרות את החצוצרה המכילה נוזל שעלול חשבש את הליך ההשתרשות ואף להגדיל את הסיכוי להפלה במידה ויושג היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו