רירית לא סדירה - חצי שנה לאחר ציטוטק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית לא סדירה - חצי שנה לאחר ציטוטק
    מירב
    24/05/2017

אשמח לעצה, בחודש 1/2017 עברתי הפלה בציטוטק (שק הריון ריק, הפלה ספונטנית). מאז ועד היום אין לי מחזור נורמאלי - הוא אומנם מגיע כל 28 יום אבל רק הפרשות חומות. חודש לאחר הציטוטק הגעתי לבדיקת רופא נשים ובבדיקה טען שהרירית לא סדירה (13ממ), באתי אחרי חודשיים ועדיין ללא שינוי. לאחר התייעצות נתן לי כדור שאמור לפרק את עובי הרירית - לא עזר. ב 9/5 הייתי אצלו והוא ראה שהרירית עדיין על 13 ממ ולאחר התייעצות עם רופא נוסף הוחלט על ריקון הרחם.... מיותר לציין שזה מרגיש שוב את כל התהליך הנפשי (חדר ניתוח, הרדמה, גרידה, באסה)
    יצאתי ילדה קטנה ומהעצבים לא נשמעתי לרופא ולא השתמשנו בקונדום ולא בכלום (קרה פעם 1)
    (אני בתוכנית להפלות חוזרות בשל רקע משפחתי לקרישיות ו2 הפלות ברצף בשלישי ראשון). היית אמורה לקבל אמש מחזור והוא לא הגיע. מפחדת לבדוק אם נקלטתי. מחר התור לריקון הרחם

מה הסיכוי שנקלטתי? האם בכלל אפשרי להקלט עם רירית לא סדירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון מלל

מירב
    24/05/2017

תיקון
    הריון ספונטני ולא הפלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו