ייעוץ והכוונה לגבי המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייעוץ והכוונה לגבי המשך טיפול
    זהבה
    24/05/2017

שלום רב,
    עקב ראיית אורות מהבהבים במהלך מדבקות אוורל, הופסק הטיפול להחזרת עוברים מוקפאים.
    נוירולוג הפנה ל-MRA וMRV- תקין ברוך השם. MRI- שינויים בחומר הלבן מיקרווסקולרים. התחלתי קרטיה. נוירולוג טוען שזה תסמינים ויזואלים הסוגסטיביים יותר לאורה מיגרנוטית. אין עדות לאוטמים מוחיים ברוך השם. יחד עם זאת לנוכח סיכון מוגבר ממליץ טרם חידוש הטיפולים הערכה ודיון במרפאת הריון בסיכון גבוה וכיסוי בקלקסאן מניעתי. יש לציין כי אין לי קרישיות יתר.
    בבירור במרפאה במקום מגורי נאמר לי שמרפאת הריון בסיכון זה רק לנשים שכבר בהריון ולא לפני. אז להיכן אני יכולה לפנות לייעוץ לפני הריון?
    2. אם אין לי קרישיות יתר האם זה לא מסוכן לקחת קלאקסן ואספירין , מניסיונכם?
    3. במידה וצריך ממתי מתחילים בדרך כלל, לפני ההחזרה?בהכנת הרירית עם מדבקות הורמונים? כי את האורות ראיתי במהלך השבועיים עם מדבקות לפני החזרת עוברים.
    אשמח לייעוץ והכוונה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 1.אם את מטופלת ביחידה ציבורית הייעוץ ניתן במרפאת ההריונות ברי סיכון,ללא קשר אם את בהיריון או לא,ובהוראה הנכונה הטיפול עשוי להועיל ולמנוע אירועיפ חריגים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

זהבה
    25/05/2017

תודה על המענה. אני מטופלת בהדסה (תרומת ביצית) . אינני גרה באזור ירושלים. אלא די רחוק. האם הייעוץ הזה יכול להינתן חד פעמי או שזה לאורך כל ההריון ולכן עדיף שאחפש במקום מגורי?
    האם יש באופן פרטי מרפאה כזו?
    זה מאוד חשוב לי לקבל ייעוץ טוב שלא יסכן אותי חס ושלום. היכן יש מרפאה כזו שאתם יכולים להמליץ עליה. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצוי לבצע את הייעוץ בבית חולים שבו יעשה הטיפול הייעודי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/05/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו