שאלה לבנות באתר-לא למומחים.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות באתר-לא למומחים.
    לימור
    25/05/2017

הי בנות.
    נכון שהנבואה ניתנה לשוטים-אבל בכל זאת הייתי רוצה שתעזרו לי לנבא בהערכה מילולית או כמותית(באחוזים)מה הסבירות שנקלטתי להריון סוף סוף במחזור הנוכחי לפי הסקירה שאציג כאן.
    בגילאים 31,35 הייתי פוריה מאוד.נקלטתי בקלות (בנסיון הראשון)לכל הריון ויש לי 2 ילדים.אחר כך כמה שנים עם התקן שהוצאתי לקראת גיל 40 ואז לקח לי שנה וחצי להיקלט עם בעלי טבעי.נפל בהפלה נדחית טבעית בשבוע 11(גיל העובר התאים לשבוע 8).אחרי 10 חודשים קליטה ספונטנית נוספת שנפלה טבעית בשבוע 6.לפני 3-3וחצי חודשים.
    אני בת 42.6(קצת יותר מ-42 וחצי).מחזור נוכחי התחיל בראשון לחודש.ב-15 לחודש רופא מטפל מזהה בבוקר(בשעה 8)שאני על סף ביוץ שיהיה"היום או מחר"(כך הוא אמר)ומיד לאחר האבחנה לקראת שעה 9 בבוקר הזרקתי אוביטרל לפי הנחייתו.הזרקה ראשונה בחיי וחד פעמית במחזור הנוכחי.היחסים היו ב-13 לחודש לפנות בוקר(שעה 5),14 לחודש לפנות בוקר(5)כך גם ב15.5 לפנות בוקר(5)ואז הרופא אמר להמשיך ברצף-בלילה/לפנות בוקר שבין 15 ל16 לחודש וגם 24 שעות אחרי זה בלילה שבין 16 ל17.לא הצלחנו לעשות את זה בלילה שבין 15 ל16 אז עשינו רק ב16 לחודש מאוחר בערב(סביבות שעה 23).ההמתנה אם הקלטתי או לא משגעת אותי כי אני מתיחסת למחזור הנוכחי כאל מחזור קריטי.
    מה אתן חושבות?תוכלו לנבא מילולית או כמותית(באחוזים)בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון למילה שגויה בהודעה הקודמת

לימור
    25/05/2017

אני מניחה שזה די ברור אבל בכל זאת אציין שלקראת סוף ההןדעה הקודמת נרשם בטעות הקלטתי במקום נקלטתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו