גיל 30 אחרי לידה ואנדומטריו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גיל 30 אחרי לידה ואנדומטריו
    חפצוש
    26/05/2017

היי בעברי 5 שאיבות ו7 החזרות, בשאיבה 4 התגלה נוזל בחצוצרה והעוברים הטובים ( 3) הוקפאו ו3 הוחזרו כי לא רצינו לזרוק לפח ותמיד יש סיכוי גם אם קטנטן.. לאחר הבטא השלילית הופניתי ללפרוסרופיה ניתוחית שבו הופרדו הידבקויות בטפולות, נכרתה חצוצרה עם נוזל עכור ונערת נגע אנדומטריוזיס . הוגדרתי כחולה באנדומטריוזיס מה שהסביר את התגובה הבינונית לטיפולים בין 4-12 ביציות כל פעם תגובה אחרת. לאחר הניתוח עשיתי שאיבה 5 והוחזר עובר ( החזרה שביעית וראשונה לאחר הניתוח).. היום העובר בדיוק תינוקת בת שנה ו5 חודשים. אני מתחילה טיפול חודש הבא לילד שני. בדיקת fsh עכשווית 10.7 , Amh לפני 3 שנים 0.7 .. כאמור מצביע על רזרבה בינונית( מקווה).יש טעם לעשות נוספת? הבנתי שAmh תקף ל5 שנים . השאלה שלי האם עם נתונים כאלה בגיל 30 יש סיכוי להריון בהפריה ? או שהסיכוי שלי הןא דרך החזרת העוברים המוקפאים יש שניים יום שני דרגה 1, ועוד אחד דרגה 1-2?. חשבתי לעשות שאיבה חדשה במידה והנתונים שלי מאפשרים זאת... אשמח לדעתכם הכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצתי היא להחזיר בראש ובראשונה את המוקפאים למרות הנתונים שציינת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/05/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו