סיוטים ושינה טרופה בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיוטים ושינה טרופה בהריון
    סיגל
    01/06/2017

לרופאים שלום רב, יש לי שאלה קצת מוזרה... מחר אני נכנסת לשבוע 13 להריון שהושג בהחזרת מוקפאים, הריון יקר מאוד (כמו כל הריון, אבל לאור העובדה שההריון הקודם הפסיק להתפתח סביב שבוע 6-7 החרדות בשמים).
    ביום יום אני לא סובלת מחרדות, כמובן שיש חששות ומחשבות אבל לא ברמה שמפריעה בתפקוד, אבל כנראה שבלילות הכל עולה אל פני השטח ויש לי סיוטים מחרידים. זה קורה בערך לילה כן לילה לא, די מתחילת ההריון. רוב הסיוטים בכלל לא קשורים ישירות לנושא ההריון, סתם כל מיני תסריטי אימים שקשורים למשפחה שלי ואפילו לכלב שלי...
    השאלה האם המצב הזה יכול לפגוע בצורה כלשהי בהריון או בעובר, והאם מצריך טיפול? בנוסף לבהלה ולהתעוררויות הלא נעימות, אחרי כל סיוט כזה מאוד קשה לי להירדם, לפעמים רק לקראת הבוקר ואז אני מותשת רוב שעות היום. אני יכולה לעמוד בזה, השאלה האם אין חשש לשלום ההריון. הבדיקה האחרונה שלי הייתה שקיפות עורפית בתחילת השבוע, ב"ה הכל תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטעמי נדרש יעוץ מקצועי לצורך התמודדות עם ההיריון ומשכב הלידה,ובעיקר מניעת דכאון לאחר לידה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/06/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו