חשיבות של מועד השאיבה לתוצאות סקר ביוכימי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חשיבות של מועד השאיבה לתוצאות סקר ביוכימי?
    סיגל
    04/06/2017

שלום רב, בשבוע שעבר לפני החג עשיתי בדיקת סקר ביוכימי שליש ראשון (אחרי שקיפות עורפית), טרם התקבלו תוצאות אך משום מה היום התקשרו מהמרפאה בה עשיתי את הבדיקה לשאול אותי שוב מה היו תאריכי השאיבה והחזרת העוברים, האם העובר שהוחזר היה טרי או מוקפא. האחות ששאלה אמרה שטרם קיבלה תוצאות ומהמעבדה ביקשו רק לוודא את הפרטים, אבל אני בכלל לא מבינה מה החשיבות שלהם לתוצאות? השאיבה הייתה כ-8 חודשים לפני החזרת המוקפאים שהניבה הריון, האם יש לכך חשיבות בבדיקת סקר ביוכימי? האם התשאול החוזר הזה יכול להעיד על בעיה בבדיקה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות

פרופ` דוד בידר
    05/06/2017

רוצים לדעת גיל הריון מדוייק כדי להכניס אותו לנוסחאות לשקלול התוצאה.
    אם הרופא שלך כתב זאת אז לא היו צריכים להתקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא רשם בטופס רק תאריך החזרה

סיגל
    05/06/2017

אבל האחות שלקחה לי את הדם שאלה אותי כבר את השאלות המשלימות על תאריך שאיבה והאם הוחזר עובר קפוא\טרי, לכן לא הבנתי למה הגיעה שיחת ההבהרה הזאת ונלחצתי נורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחזור מוקפאים יש לדעת את מועד ההחזרה וגיל העובר שהוחזר,דבר המשליך על גיל ההיריון והתוצאה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם!

סיגל
    05/06/2017

שוב ושוב אני חוזרת לכאן בשאלות ותמיד זוכה לאוזן קשבת והתייחסות רצינית, עניינית ומרגיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו