שאלות לגבי שיבושים במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי שיבושים במחזור
    מאיה
    05/06/2017

שלום רב,
    אני בהפסקה מספר חודשים מטיפולי פריון. השאלה שלי - 12 ימים אחרי מחזור הופיע לי שוב מחזור ודימום. אני מקבלת קרטיה ואני בגיל 48.5. זה קרה לי עוד פעם אחת לפני שנתיים ומאז היה סדיר.
    האם הדימום הזה עכשיו יכול לנבוע משיבושים בגלל הגיל או בגלל האספירין? או ממתח נפשי? מצפה לתשובתכם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

מאיה
    05/06/2017

אני יודעת שזה מצריך בדיקה אבל אני רק שואלת אם יכול להיות שזה משיבושים במחזור בגלל הגיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבוש

פרופ` דוד בידר
    05/06/2017

שיבוש כמו שאת מתארת הינו, בעיקרו , עקב הגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    05/06/2017

תודה רבה על המענה המהיר! ועל ההרגעה.
    שכחתי לציין רק שיש לי שרירן s/s פונדלי 20*24 מ"מ. פעם אחרונה שעשיתי US היה בפברואר השנה. האם שרירן כזה יכול לעשות את הדימום הזה? והאם יש מקום לשקול המשך הקרטיה שאני לוקחת?
    רציתי גם לדעת אם אפשר , האם ההורמונים שקיבלתי במשך הטיפולי פריון גרמו לשרירן הזה והאם בגיל המעבר הוא אמור להיות קטן יותר? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירן

פרופ` דוד בידר
    05/06/2017

שרירן בגודל שתארת לא גורם לבעיות אלא אם גדל מאז מאוד.
    לדעתי זה לא גדל משמעותית ולא צריך לעשות איתו כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו