כתם אדום למרות אנדומיטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כתם אדום למרות אנדומיטרין
    שי
    06/06/2017

שלום רב,
    ב21.5 לקחתי זריקת אוביטרל אחרי שימוש שבוע בפיוריגון מינון 60. התפתחו שני זקיקים של 18, רירית 10 וביצעתי הזרעה כפולה אחת יום למחרת האוביטרל ב22.5 ועוד אחת יום אחרי ב23.5. מיום ההזרעה הראשונה היו לי כאבים בחזה ובפטמות למשך 10 ימים ואז פסקו והיו מס ימים התכווצויות כמו של מחזור. קיבלתי כבר מיום אחרי ההזרעה תמיכת אנדומיטרין פעמיים ביום.
    היום זה בול 14 יום מהביוץ החלו בצהריים כתמים בהירים ואז כתם אדום בתחבושת אין לי דימום או משהו אבל כשאני מנגבת יש דימום קל. האם זה אומר שזה המחזור/השתרשות? מה לעשות מבחינת האנדומיטרין להמשיך לקחת רגיל? להוסיף עוד?
    הבטא רק ביום חמישי... תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שמדובר במחזור צפוי,בכל מקרה אם ההכתמה תמשיך יש בהחלט מקום לבצע בדיקת היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/06/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלה נוספת

שי
    06/06/2017

תודה על המענה המהיר אני בהחלט מרגישה כאבים בכל הבטן התחתונה. האם בקבלת המחזור זה אומר שישר מתחילים איתי טיפול נוסף של זריקות שוב מהיום השלישי למחזור או שהרופא צריך לוודא שאין כלום פנימית בגוף הכוונה ציסטות וכאלה ואולי באמת הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערכתי היא שהרופא יבדוק אותך לפני מתן הנחיות לטיפול נוסך

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד!

שי
    06/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו