מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחם או בדיקת סונוהיסטוגרפיהליהי08/06/2017
שלום רב
רציתי לשאול אני אחרי 2 ניתוחים קיסריים הריונות ספונטניים ללא טיפולים בין הניתוחים עברתי ניתוח תוספתן שפתחו מאותו מקום של הצלקת הניתוחית של הקיסריים.
לפני כשנתיים ניסיתי להיכנס שוב להריון ללא הצלחה עשיתי צילום רחם אצל הייתה לי סתימה בחצוצרות והתחלתי בטיפולי הזרעה. נכנסתי להריון אך ההריון לא התפתח ונאלצתי לעשות גרידה בשבוע 6 להריון.
את הגרידה ביצעתי באופן פרטי והושאר לי תוכן ברחם כולל קריש דם על הצלקת הניתוחית ועוד תוכן על הצלקת המיתוחית. השבוע לאחר 3 חודשים מהגרידה עברתי ביסטרו סקופיה ניתוחית וניקו לי את הרחם.הרופא הפנה אותי לבדיקת סונוהיסגרופיה מאחר וטוען שראה שיש לי דופן רחם דק ויש חשש שאני אנסה שוב להיכנס להריון ושלא ייקרע לי הרחם. האם מומלץ לעשות בדיקה כזאת הרחם לא עבר כבר יותר מידי טראומות ? האם צילום רחם עדיף על בדיקה זו?ואיך יהיה ניתן לקבוע אם אכן מותר לי להיכנס שוב להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ` דוד בידר08/06/2017קשה בצילום רחם או בצילום עם נוזל להגיד עובי של שריר הרחם.
צילום כדאי לעשות כדי לראות את חלל הרחם ומעבר בחצוצרות.
מציע שתעשי אולטרה סאונד
תלת מימדי לרחם וקירותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם או סונוהיסטוגרפיה
ליהי09/06/2017תודה רבה על התגובה
אני מבינה שעדיף לעשות אולטרסאונד תלת מימדי .
בינתיים אני אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית ונאמר לי על ידי מנהל מחלקה של בלינסון שכרגע אני צריכה להימנע מלי היכנס להריון עד שאבדוק את הנושא יותר לעומק וכדי שלא יווצר מצב שיהיה לי קרע ברחם חלילה.
האם האולטרסאונד תלת מימד הוא יכול להזיק לעשות אותו לאחר שהרחם עבר טראומות ?
והאם יש דרכים לנסות לעבות את שריר הרחם מלבד ניתוח ?
במידה ויש אפשרות בשלב הזה כשאני מנסה להתאושש מהניתוח אשמח לדעת נאמר לי שתזונה נכונה ומנוחה יכולה לעבות את דופן הרחם רציתי לבדוק האם זה נכון .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ` דוד בידר09/06/2017אין דרך לעבות את שרירי הרחם ובשלב זה אף אחד לא קבע שזה כך.
גם אין קשר לתזונה .
האולטרה זוהי בדיקה לא פולשנית ולא פוגעת בכלום ואפשר לראות מה עם עובי שריר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)