דילמה-בדיקת בטא חוזרת או ישר למעקב?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דילמה-בדיקת בטא חוזרת או ישר למעקב?
    לימור
    08/06/2017

הי.אני בדילמה.כפי שכבר כתבתי ביטא היתה 86 בלבד ביום 35 של המחזור(סוף שבוע 5)אסטרודיאל 624 ופרוגסטרון 35ואני שוקלת במקום לחזור על בטא(כדי לבדוק את הנחתו של פרופ' אשכנזי שקיים ספק בדבר תקינות ההריון)ישר להגיע בסוף שבוע 7 לביקור של מעקב הריון ואם לא יהיו עד אז דימומים זה יהיה סימן שלכאורה ההריון תקין ולא היתה הפלה מוקדמת.
    מה דעתך על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא

פרופ` דוד בידר
    09/06/2017

יש לחזור על הבדיקה, ורצוי במרווח של יומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה להימנע למניעת הפלה?

לימור
    09/06/2017

כן.אחזור על בדיקת הביטא בעוד יומיים.בינתיים רציתי לדעת,כשאני בשבוע 6,ממה כדאי לי להימנע חהפעולות הבאות כדי לא להסתכן בהפלה מוקדמת:רחצה ושחיה בבריכה?בים?כניסה לג'קוזי לא חם(32-33 מעלות)עם זרמים?כניסה לג'קוזי חם(38-39 מעלות)עם זרמים?עבודה בעיסוי מקצועי?(אני עובדת בעיסוי מקצועי).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה

פרופ` דוד בידר
    09/06/2017

אם ההריון לא תקין שום דבר לא ימנע הפלה.
    בכל אופן , בינתיים אל תכנסי לג׳קוזי.
    עיסוי יכולה לבצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת עיסוי בשבוע 7

לימור
    10/06/2017

דרך אגב אני הזמנתי לעצמי עיסוי בשבוע 7(וליתר דיוק 6 ועוד יומיים)שיעשו לי עיסוי בכל הגוף כולל רפלקסולוגיה.האם לבטל אותו כדי למנוע סיכוי להפלה?או שניתן לקבל אותו אבל רק להקפיד שהעיסוי לא יכלול אז אזור הבטן?נא דעתכם והמלצתכם.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי.

פרופ` דוד בידר
    10/06/2017

עיסוי לא גורם להפלה ואין לו השפעה על הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו