מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמון של הזרעה כפולהחיפה13/06/2017
שלום רב פרופ' נכבדים
אני לפני הזרעה שניה .. הפעם הולכים על הזרעה כפולה ( כי אני בקשתי ) עם אוביטרל ..
היום בצעתי בדיקת דם , להלן התוצאות :
פרוגסטרון : 0.5 nmol/l
אסטרדיול 428.5 pmol/l
lh : 10.2 iu/l
יש זקיק בגודל 16
אשמח לקבל חוות דעת לגבי מועד הזרקת אוביטרל ומתי לפי דעתכם צריכים לבצע הזרעה ( כפולה)
עוד שאלה ..
לבקשתי רשמו לי נרות אוטרגסטין ( למרות שהכל אצלי תקין , הלכנו להזרעות בגלל בעית זרע לא קריטית ;אחרי השבחה ראשונה דוגמית הזרע הייתה מצויינת) .
האם אני עלולה לשבש את המחזור הטבעי שלי בגלל הנרות ? האם זה מעלה את הסיכוי ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ` דוד בידר13/06/2017יש לך זקיק מוביל 16 אך בדיקת ה LH גבוהה מידי ויתכן והתחילו תהליכי ביוץ. צריכה לחזור על הבדיקות מחר כדי לראות מה קורה.
אם מזריקים אוביטרל הביוץ יהיה בטוח אחרי 36-40 שעות ולכן אין צורך בהזרעה כפולה , ואם אתם מעונינים אז יום לאחר יום.
תמיכה במחזור טבעי מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ
חיפה13/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפני הזרעה
חיפה13/06/2017עוד שאלה ברשותך פרופ
כמה ימים לפני הזרעה והשבחה צריך להמנע מקיום יחסים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ` דוד בידר13/06/2017לא צריך להימנע מיחסים.רק כאשר עושים בדיקת זרע יש להימנע מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית פרופ
חיפה13/06/2017מחר אני חוזרת על בדיקת דם ואולטראסונד
מקווה לטוב ..
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמשך התייעצות
חיפה14/06/2017בוקר טוב פרופ
בצעתי בדיקות דם היום
התוצאות
זקיק 18 ( לעמות 16 אתמול)
אסטרדיול 715.1( לעומת 428.5 אתמול)
lh 7.5 (לעומת 10.2 אתמול)
פרוגסטרון 0.6 ( לעומת 0.5 אתמול )
בצעתי בדיקת ביוץ בבוקר הראה לי תוצאה של קו אחד ( טרם התרחש ביוץ.)
אשמח לשמוע חוות דעת שלך לגבי ביוץ ומועד הזרעה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר14/06/2017זקיק מתקדם לביוץ.
הביוץ לרוב קורה בזקיק של 20 אז להמשיך לבדוק ביוץ לפי הערכה ואז כשזה יראה אפשר לעשות הזרעה ביום למחרת ואחר יום נוסף עוד פעם.
אם את לוקחת אוביטרל אז יש לכשות הזרעות כעבור30-40 שעות אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון הזרעה כפולה
חיפה14/06/2017תודה רבה
עוד שאלה ברשותך ..
מחר אני גם עושה בדיקת דם ואולטראסונד .. ייתכן שהזקיק יגיע ל 20 כבר מחר ..אז
סביר להניח שיום שישי שבת יהיה הביוץ... ( שבת לא עובדים)
אז צריכה לקחת אוביטרל למשל בשישי בערב על מנת לכוון ביוץ לראשון בוקר ואז לבצע הזרעה ? האם אני מבינה נכון את המנגנון ?
סליחה על החפירות ..
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר14/06/2017אפשר לכוון ליום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם אחרונות לפני הזרעה
חיפה15/06/2017בוקר טוב פרופ
אני מאוד לחוצה מזה שאני עלולה לפספס את הביוץ בגלל שישי שבת
תוצאות של היום :
פרוגסטרון קטן מ 0.48
פרוגסטרון 1147
lh 7.1
זקיק 20
זקיק 17
רירית 10
מתי צריכה לקחת אוביטרל לפי דעתך ?
מתי יתרחש ביוץ לפי התוצאות הנ"ל
אם אני לוקחת אוביטרל בשבת בוקר והזרעה ראשון שני
האם אני עלולה לפספס את הביוץ ?
תודה מראש פרופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר15/06/2017מה שאת עושה זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מאוד מעריכה .. תודה רבה פרופ
חיפה15/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכת ביוץ שני קויים
חיפה17/06/2017שלום רב פרופ
היום ב 8 הזרקתי אוביטרל ..
עכשיו בערכת ביוץ אני מזהה תוצאה חיובית ( בנוסף להפרשות הביוץ )
יש עלייה בהרמון הביוץ
ההזרעה תתקיים מחר ומחרתיים בבוקר
האם אני עלולה לפספס את הביוץ ?
עלייה בהרמון הביוץ .. הכוונה שאו טו טו הביצית פוקעת
או שעוד יש זמן ?
מרגישה פספוס
אשמח לתשובתך
התבקשנו להמנע מקיום יחיסים יומיים לפני ההזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העליה היא כ28 שעות לפני הביוץ בפועל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על רצף השאלות אבל יש לי עוד שאלה
חיפה19/06/2017ביום שבת ב 8 בבוקר הזרקתי אוביטרל
בשעות הצהריים לקראת 3 בצהריים זהיתי עלייה ב lh בעזרת בדיקת ביוץ ..
בראשון עשיתי הזרעה ראשונה ( בצהריים עדיין ראיתי תוצאה חיובית ב בדיקת ביוץ )
היום הזרעה שנייה , בקשתי אולטראסונד וגינאלי ( הרופאה ראתה את שני הזקיקים עם טיפה נוזל , היא אמרה לי שאי אפשר לדעת אם בייצו כבר )
האם ייתכן שיותר מ 40 שעות אחרי אוביטרל וזקיקים בגדלים של 22 ו 19 עוד לא בייצו ? האם ייתכן הרופאה ראתה את הזקיק שאחרי ביוץ ?
התבקשתי היום להתחיל בנרות אוטרגסטין 200 *2
אם עדיין לא התרחש ביוץ ( ממה שהבנתי סיכוי קלוש ) האם הנרות יוכלות להזיק או לעכב ביוץ אם אני מתחילה כבר מהיום ?
בקשתי בדיקת דם לראות פרופיל טרם יש לי תוצאות
אשמח לשמוע לחוות דעת שלכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם
חיפה19/06/2017הרגע קבלתי תוצאות לבדיקת דם
פרוגסטרון 16.2
אסטרדיול 417.1
lh 13.3
האם התרחש ביוץ ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כל הזקיקים מבשילים באותה עת,אולם סביר חהניח שהתרחש ביוץ בתיזמון המקובל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)