הקאות, הרגשה כללית רעה וחום בשבוע 15

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הקאות, הרגשה כללית רעה וחום בשבוע 15
    סיגל
    18/06/2017

שלום רב,
    אני מצטערת מראש שהשאלה שלי שייכת אולי לפורום הריון אבל זה הפורום היחיד שנותן מענה בזמן אמת.
    אני בשבוע 15 להריון יקר אחרי ivf. לפני כשבוע וחצי התחילו אצלי כאבי ראש בלתי פוסקים, מלווים בכאבי שרירים בצוואר, עורף וכתפיים. טיפלתי באקמול ואופטלגין מדי פעם, לרוב השתדלתי פשוט להתאפק. אבל היום לקראת הבוקר קמתי עם בחילה חמורה ובסוף הקאתי, לציין שעד כה לא היו הקאות כלל בהריון, ובקושי בחילות. עקב הרגשה כללית רעה והסיפור של כאבי ראש הופניתי למיון, שם לא מצאו משהו מיוחד, ההריון תקין ב"ה, נתנו לי שם פראמין ואופטלגין ושלחו הביתה. אחרי שהגעתי הביתה גיליתי שעכשיו גם התחיל לעלות לי החום... ועדיין מרגישה כמו סמרטוט, לא מקיאה אבל גם לא מסוגלת לאכול כלום.
    האם לחזור למיון? לעקוב אחרי המצב בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם לא תהיה הקלה בתסמינים יהיה צורך לשוב לבית חולים,מתקבל הרושם שמדובר עדיין באירוע נשלט היטב

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו