שאלה לפרופ' בידר החזרת עוברים מה דעתך?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר החזרת עוברים מה דעתך?
    גלית
    25/06/2017

פרופ' בידר שלום יש לי 3 שאלות אודה לך מאוד אם תענה לי

בת 41 עברתי שאיבה לפני מס' ימים הופרו 14 עוברים מתוך 16, הייתה החזרה של עובר ביום ה-2 עקב זה שעוברים ביום ה-3 לא הניבו הריון ועוברים שקצת החלו לא טוב ביום ה-2 כבר הושמדו
    והפעם הייתה החזרה גם של 2 עוברים ביום ה-5 ונשארו 2 בלסטוציסטים נוספים שעם יהיה טובים יקפיאו. כך שהוחזרו סך הכל 3 עוברים

הרקע שלי הוא כזה 6 הפלות חוזרות לא מ-IVF מסיבה לא ברורה ולידה תקינה לא מטיפולי פריון בגיל 36 בניתוח קיסרי שגרם לחסימת חצוצרה ולהידבקויות ברחם שהוסרו.
    רירית הרחם בטיפול זה 6.1 מ"מ תלת שכבתית.

1. מה הסיכויי בגילי להשתרשות של עובר 1 לפחות עם כל הרקע שלי של החזרת 2 בלסטוציסטים ועובר צעיר ביום ה-2 עם רירית כזאת ?

2. האם ההחלטה הייתה נכונה לאור העובדה של רקע של 6 הריונות כימיים להחזיר בגילי 2 בלסטוציסטים ולא 3 ועוד עובר ביום ה-2 כך הסיכווי היה גדל?כי מה הההסיכויי בגילי להריון רב עוברי
    3. לאחר ההחזרה הייתי 30 פעמים בשירותים עקב שלפוחית מלאה האם זה יכול לפלוט את העוברים שהוחזרו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים

פרופ` דוד בידר
    25/06/2017

1.קשה לדעת אחוזים מדויקים עקב גילך והדבקויות שהיו ברחם.
    בגדול הסיכויים נעים סביב 10%.
    2.ההחלטה בסדר.זה שמחזירים יותר משני עוברים מביא יותר לסיכויים של תאומים אך לא ליותר סיכויים להרות.
    3.העוברים לא יפלטו החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו