לפרופ' בידר שאלה על בלסטוציסטים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ' בידר שאלה על בלסטוציסטים
    גלית
    25/06/2017

פרופ' בידר תודה על שענית לי ברשותך יש לי עוד 2 שאלות

כפי שציינתי אני בת 41 בדיוק IVF 4 בטיפול שני היה הריון כימי.
    1.האם זה מעודד שהצליחו להיות 14 מתוך 16 הפריות בגילי שמתוכן 4 בלסטוציסטים ואפשר להיות אופטימיים ?

2. לגבי עיניין ההידבקויות בסיכויי להרות נבדקתי לפני שהתחלתי את הטיפול וכבר לא היו הידבקויות ברחם אז זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

פרופ` דוד בידר
    25/06/2017

תמיד טוב , שבגילך, אלו התוצאות וזה מראה שיש לך עדיין את הסיכויים המתאימים לגילך להבדיל מנשים אחרות שבקושי יש להן ביציות או עוברים של יום 5.
    לעניין ההדבקויות, הרי שאם לא רואים אותם זה לא אומר שהנזק לא נשאר.
    הידבקויות נגרמות עקב זיהום ופגיעה בשרירי הרחם. במקום נוצרות צלקות ואין הספקת דם תקינה.
    מה שחשוב זה איך נראות הרירית שגדלה לפני החזרת העוברים.
    האם הבודק רואה את המבנה שצריך להיות או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר הידבקויות ברחם

גלית
    25/06/2017

פרופ' בידר הרירית הייתה 6.1 מ"מ בטיפול הזה הבודק בהיסטרוסקופיה אמר שהכל תקין ולא רואה כלום השאלה עם זה מעודד ? או שעלול להכשיל השרשה אחריי ניתוח קיסרי הרירית היתה 9 מ"מ אך ירדה בעקבות טיפולי הפריון.הייתה לי לידה קשה פשוט וקיסרי חירום אז כנראה זה הביא לתוצאה הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות

פרופ` דוד בידר
    25/06/2017

אם הרירית תלתפאזית
    יפה אז זה די בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו