מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר שאיבת ביציותליר28/06/2017
הי. הבוקר עשו לי שאיבה. נשאבו 12 ביציות. כשהתעוררתי נאמר לי שהיה דימום בזמן שאיבה. לפני חצי שעה הגעתי הביתה יש מעט הפרשות דמיות קלות. יש ממה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במידה ותרגישי חולשה או סחרחורות קשות עלייך ליצור קשר עם הרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר28/06/2017בינתיים הדימום פסק ובאופן כללי מרגישה טוב. האם הדימום יכול להשפיע על איכות הביציות, על כמות ההפריות וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות הפריות
ליר29/06/2017הי. הבוקר הודיעו לי שמתוך 12 שנשאבו , הוזרקו 11 ויש 8 הפריות. האם הנתון סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעור הפריות מעולה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
ליר29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ישפיע
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לטיפול לאחר החזרה
ליר29/06/2017במחזור הנוכחי אני מטופלת אצל רופא חדש. עד כה קיבלתי מחזור כל 21 יום וכשמחזירים לי עוברים טריים אני מקבלת מחזור לפני בדיקת בטא. החודש הרופא עשה מאין פרוטקוול ארוך. נתן לי גלולות למשך שבועיים ומיום שישי עבר הזרקתי הורמונים. ביום ראשון שלפני השאיבה ( אתמול- רביעי היתה שאיבה) היו לי הורמונים גבוהים במיוחד- 9,333 אסטרדיול - 5.5 פרוגסטרון. כיצד היית מציע להחזיר עוברים מחר ועם איזה תמיכה? על פי המרשמים שקיבלתי מחר לאחר ההחזרה אמורה להזריק רבע אוביטרל ובאופו יומיומי אנדומטרין. הרופא אמר שאולי גם יוסיף אסטרופם. כמה עוברים מומלץ להחזיר בנסיבות הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההצעה לתמיכה של הרופא שלך בהחלט מספיקה,לאור העובדה שעברת כבר מספר מחזורי טיפול ניתן לשקול היזרה של 2-3 עוברים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ליר01/07/2017תודה רבה פרופ' אשכנזי! אתמול החזירו 2 עוברים. אתמול והיום בבוקר יש כתמי דם חומים. יש סיבה לדאגה??
לא לדאוג מדובר בתופעה שכיחה לאחר החזרה בעקבות פציעה מקומית של צוואר הרחם ע״י הקטטר של ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)