רגישות בחזה שנעלמה אתמול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רגישות בחזה שנעלמה אתמול
    טל
    29/06/2017

שלום מומחים יקרים, מטופלת פוריות כרגע בחודש הפסקה , ללא הורמונים. אחרי בערך שבוע מהביוץ הטבעי התחיל לי רגישות בחזה שזה דבר שאפעם לא קורה לי , הרגישות נמשכה בערך 5 ימים פתאום נפסקה.. אני בטוחה שזה היה סימן של התחלה של הריון, פשוט בטוחה!!! ( הזמן היחיד שהרגשתי רגישות זה קרה רק מההורמונים בעבר או שקרתה כשנקלטתי טבעי ואז הרגישות גם התגברה .) אבל פתאום אתמול הרגישות נעלמה .. השאלה אם יש עדיין סיכוי להריון למרות הרגישות שנעלמה ? ואם כן מה הסיבה יכולה להיות ? הרי היה רגישות ללא הורמונים! למה נעלמה ?
    או שסביר יותר להניח שהרגישות נעלמה כי ככל הניראה לא התפתח הריון ? - אמורה לקבל מחזור בערך בעוד 5 ימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בחזה שנעלמה אתמול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות

פרופ` דוד בידר
    29/06/2017

יתכן וזה הסימנים האישיים שלך להריון התחלתי ,וכמובן שאם ההרגשות פסקו זה סימן פחות טוב.
    באופן כללי אנחנו לא מיחסים לתופעות האלו שום חשיבות היות ולפיהן אין להסיק דבר.
    גם כשיש הרגשות כאלה יתכן הריון.
    יתכן שבמקרה שלך זה נכון אך אין לזה שום חשיבות בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה רבה .

טל
    29/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו