שאלה לפרופ בידר דימום והריון שהחזיק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ בידר דימום והריון שהחזיק
    גלית
    29/06/2017

פרופ' שלום

לפני 4 שנים היו לי 4 הריונות כימיים רצופים וקיבלתי קלקסן ונקלטתי ללא טיפולים לפני בדיקת הריוטן היו כאבים כמו מחזור עזים ואז בחל דימום רב בשבוע 4 והרופא האמין שיסתיים בהפלה ולבסוף ראו דופק תקין ודיממתי כמו דימום של ווסת כל ההריון עד סוף חודש 9 כמעט וילדתי בקיסרי חירום עקב דימום ממש רב

בנתיחת שלייה לאחר לידה יצאה תקינה לחלוטין.

1. מה הסיבה שקורה דבר כזה , בדקו אותי הרבה רופאים אף אחד לא הצליח להבין מאיפה הדימום כי השלייה לא הייתה באופן חד חשמעי נמוכה לפי מה שראו בלידה והרי הריון ברוב המקרים מסתיים כאשר יש דימום כזה כבר בהתחלה? האם ההריון שרד עקב עובר תקין? נולדה לי תינוקת בריאה לחלוטין.

2. האם יכול להיות שיקרה לי עכשיו שוב דבר כזה כי מתכננת עוד הריון כי אוליי זה היה דימום מדפנות הרחם ושוב זה יקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום והריון.

פרופ` דוד בידר
    29/06/2017

אין ספק שהדימום נבע מהשליה וזה מצב שנקרא
    היפרדות כרונית.
    לא תמיד ניתן לראות זאת באולטרה סאונד ולא בבדיקות השליה.
    בכל אופן הדבר ניגרם על ידי גורמי קרישה שלא את כולם אנחנו מכירים , לכן קלקסן עוזר גם במקרים שבדיקות הקרישיות תקינות.
    הדימום הרב שהיה לך בסוף נבע מהשליה כי אין מה שידמם חוץ מזה.
    בנוסף יש גם שליות עם מבני כלי דם שונים שמדממים לאורך כל ההריון,אך למזלך זה לא היה עד כדי כך שההריון יפול או יפסיק להתפתח.
    זה לא חייב להיות בהריון הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו