הפריה עם דיכוי גלולות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה עם דיכוי גלולות
    ספיר
    06/07/2017

שלום בת 30, ברקע אנדומטריוזיס עם כריתת חצוצרה עם נוזל שלאחר מכן הריתי וילדתי .. כיום שנה וחצי אחרי לידה . Fsh 10.5 , הרופא המטפל בדק אותי ביום הביוץ וספר את הזקיקים בשחלות יחד עם הזקיק העתיד לבייץ היו 8 זקיקים ולטענתו זאת תוצאה תקינה ואגב זה מה שהיה גם לפני ההריון של הבת שלי. האם 8 זקיקים בשחלות ביום ה14 זאת תוצאה תקינה כמו שהוא אומר?. ושאלה נוספת החלטנו ללכת על מחזור טיפול כמו המנצח רק שיפרנו אותו .. נתחיל עם כמה ימים גלולות ואז בתחילת הווסת יומיים אורגולטרן ואז נתחיל עם מונופור, בגלל האנדו אני אקח גם דקסטמזון . האם מנופור זה מתאים לחולות אנדו, כי בסבב שלקחתי גונל היו 8 ביציות אבל הן לא היו בשלות רק 2 הפרו ואחת מהן הפכה לתינוקת . אשמח לחוות דעתכם. ראיתם הריונות בגיל שלי עם אנדו ותוצאות fsh ו afc כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה עם דיכוי גלולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנתונים שלך מצויינים,ולאור העובדה שהרית בפרוטוקול דומה,אין שום סיבה לפעול אחרת בשלב זה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/07/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו