מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישה ברחם והשתרשות עוברמיקי09/07/2017
שלום
מטופלת IVF עקב חצוצרות חסומות (כנראה מקיסרי).
אני בטיפולי הפרייה ובינתיים הייתה החזרה אחת שלא צלחה. כמה ימים לאחר סיום המחזור החלו הפרשות חומות שנמשכות כבר כמעט שבועיים. חלק מהרופאים אמרו לי שזה מההורמונים.
לאחר התעקשות מצידי עשו לי אולטרסאונד נוסף וגילו שיש נישה (6 מ"מ) בצלקת של הקיסרי עם נוזל. הרופאה ביחידה בה אני מטופלת חושבת שההפרשות שיש לי לאחרונה הן מהנישה. כמה שאלות ברשותך כי אני ממש מבולבלת:
1. האם הגיוני שפתאום התחילו הפרשות חומות מהנישה, לאחר ששנה וחצי לא היה לי כלום?
2. האם הנוזל שמופרש מהנישה הזאת יכול להפריע להשתרשות עובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישה
פרופ` דוד בידר09/07/2017ההפרשות לא מהנישה אלא מהטיפול.
כדאי לסגור את הנישה לפני טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. עוד שאלה בעניין ברשותך
מיקי09/07/2017כמה זמן ההפרשות האלה עוד יימשכו? בבדיקת דם שנערכה לפני כשבוע נאמר לי שהיה ביוץ, כך שאני אמורה לקבל מחזור עוד שבוע בערך.
ועוד שאלה, האם יכול להיות שפתאום יש לי אנדומיטריוזיס בגלל הנישה על הצלקת של הקיסרי? (על אף שאין לי כאבי מחזור חריגים ו/או דימומים בין מחזור למחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נישה בצלקת של ניתוח קיסרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017דימומים לא סדירים הם בעצם התלונה המרכזית בעקבות מציאותה של נישה באזור הצלקת הניתוחית בעקבות ניתוח קיסרי,היווצרות התעלה המסתעפת מצוואר הרחם גורמת לעיתים להצטברות דם ויסתי העלול לזלוג דרך הנרתיק מספר ימים לאחר גמר הווסת,ההמלצה במצב זה הנה לבצע פעולה ניתוחית בהיסטרוסקופיה על מנת לצמצם את החלל הנוצר,לעיתים שהדופן הנה דקה מאוד ניתן לבצע ניתוח משולב של היסטרוסקופיה ולפרוסקופיה על מנת לבצע תיקון אופטימאלי של הממצא.
הנישה יכולה לעיתים ליצור קושי בעת החזרת עוברים בטיפולי הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זו פעם ראשונה מאז הקיסרי (שנה וחצי) שיש לי הפרשות כאלה אחרי מחזור...
מיקי09/07/2017האם הגיוני שרק אחרי שנה וחצי מהניתוח פתאום מתחיל להצטבר דם בנישה?
עד לרגע בו נעשתה ההחזרה של העוברים (שלא צלחה) המחזור שלי היה מאוד סדיר ומעולם לא היו לי הפרשות בין המחזורים וזו למעשה הפעם הראשונה בה אני חווה תופעה כזו לאחר מחזור. אני
כבר ממש מבולבלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם קיימת הצטברות נוזל מעבר לתקופת המחזור הצפוי ניתן לזהותה באולטרסאונד ולבסס את האבחנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישה
פרופ` דוד בידר09/07/2017אין לך אנדומטריוזיס.
בשלב זה מה שצריך זה רק תיקון הנישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אני מועמדת לניתוח.
מיקי09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)