תנועות עובר בשבוע 19

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר בשבוע 19
    סיגל
    19/07/2017

שלום רב,
    אני בהריון אחרי IVF, שבוע 19+5 ב"ה הכל תקין עד כה. בשבועיים האחרונים התחלתי להרגיש משהו שמרגיש כמו תנועות עובר, אבל אני לא בטוחה - זה הריון ראשון ואין לי למה להשוות. מה שמדאיג אותי זה שיש ימים שאני מרגישה הרבה וכמה פעמים ביום ויש ימים שלא מרגישה כלום, או מעט מאוד (כמו היום), וזה כמובן מתסכל ומלחיץ.
    לציין שיש לי שליה קדמית וגבוהה, ולפי כל מיני דברים שקראתי באינטרנט זה בכלל עוד מוקדם מדי להרגיש תנועות עם שליה קדמית, אז אני כבר לא יודעת אם להאמין לתחושותיי או לא, והאם זה תקין.
    יש סיכוי שמה שאני מרגישה זה תנועות? האם זה תקין שיש ימים שאני מרגישה ויש ימים שלא, או ממש בקושי? האם אכן יש קשר למיקום השליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר בשבוע 19

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות

פרופ` דוד בידר
    19/07/2017

בעיקרון מתחילים להרגיש משהוא לא ברור, יתכן גם שזה מהמעי, אך בעוד שבועיים שלושה תרגישי ותביני את ההבדל.
    למה שאת מרגישה עכשיו אין שום משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! וזה הגיוני שיש ימים שמרגישה וימים שכמעט ולא?

סיגל
    19/07/2017

שוב, בהנחה שזה אכן תנועות עובר ולא מעי... למרות שההרגשה שונה לגמרי מתנועות המעי הרגילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יוצרים תנאי מעקב דומים מתברר שאין הבדל

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו