אופן וזמן נטילת DHEA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אופן וזמן נטילת DHEA
    מודאגת
    21/07/2017

שלום רב,
    בת 41 אוטוטו. לפני טיפול ivf שני, ב"ה.
    מתי במהלך היום כדאי ליטול את ה- DHEA?! בוקר או ערב?!?
    לאחר 8 ימי נטילה בלבד, אני לא בטוחה שאני מרגישה טוב עם הכדורים. האם יש סיכוי שזוהי רק הסתגלות ובהמשך אתרגל אליו?! האם תוכלו לכתוב לי מהן תופעות הלוואי הצפויות, לעומת אלו החריגות בהן עליי לעדכן את הרופא המטפל?
    בינתיים מרגישה סחרחורת קלה לאחר הנטילה, שומניות רבה בפנים, חם לי, ואני די עייפה במשך היום.
    בתודה מראש!
    תבורכו על העזרה שאתם מעניקים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופן וזמן נטילת DHEA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DHEA

פרופ` דוד בידר
    21/07/2017

אם כבר לוקחים את התוסף מזון הזה יש לקחתו זמן רב, לפחות 3 חודשי לקיחה ולא מספר ימים ואז להתחיל הפריה חוץ גופית.
    בכל אופן , הניסיון לנסות ל״חדש״ את הביציות בשחלה לא צלח עד כה.
    לדעתי ,נטילת ה DHEA, נותנת הרגשת שוא שהנה אני אצליח יותר.
    בגילך עדיין עד סיכויים ואותם אפשר ללמוד לאחר ניסיון או שניים של טיפולי הפריה ולא לבנות על טיפולים כמו שאת עושה.
    תופעות לואי יכולות להיות לכל תרופה וכך את מגיבה לתוסף זה.
    אם את סובלת ולוקחת רק מספר ימים לפני שאיבה עדיף שתפסיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה לגבי ה- DHEA

מודאגת
    21/07/2017

תודה לך, פרופ' בידר.
    רק לציין ולהדגיש, כי אינני מסתמכת על הכדור שיעשה משהו ובטח שלא פלאים. מבינה מדבריך כי אינך ממש בעדו.
    מבינה היטב את המצב בגילי, ולאחר שאיבה ראשונה בה היו 6 ביציות, מקווה לטוב. לצערי הרב, עדיין אין לי ילדים, וביחד עם הבנת המצב בגילי, בוחרת לנסות, להאמין ולקוות לטוב. כרגע אני בחודש בו אין טיפול, לאחר שאיבה בחודש שעבר. מקווה להתחיל בתוך שבועיים טיפול חדש, כך שיש עוד כארבעה שבועות לפחות עד לשאיבה המיוחלת הבאה. שוב, אינני מסתמכת על ה-DHEA, ואם מבינה נכון, אם לא יועיל, לפחות לא יזיק.
    כך שרציתי לוודא פה שאינו מזיק, שתופעות הלוואי מוכרות- בתקווה שהגוף יסתגל אליו, וכן את העדיפות באשר לזמן נטילתו- בוקר או ערב.
    תודה לך על ההתייחסות! כל טוב (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DHES

פרופ` דוד בידר
    21/07/2017

עדיין יש סיכויים בגילך.
    תלוי איך היו העוברים.
    6 ביציות זה טוב בגילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו