מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופן וזמן נטילת DHEAמודאגת21/07/2017
שלום רב,
בת 41 אוטוטו. לפני טיפול ivf שני, ב"ה.
מתי במהלך היום כדאי ליטול את ה- DHEA?! בוקר או ערב?!?
לאחר 8 ימי נטילה בלבד, אני לא בטוחה שאני מרגישה טוב עם הכדורים. האם יש סיכוי שזוהי רק הסתגלות ובהמשך אתרגל אליו?! האם תוכלו לכתוב לי מהן תופעות הלוואי הצפויות, לעומת אלו החריגות בהן עליי לעדכן את הרופא המטפל?
בינתיים מרגישה סחרחורת קלה לאחר הנטילה, שומניות רבה בפנים, חם לי, ואני די עייפה במשך היום.
בתודה מראש!
תבורכו על העזרה שאתם מעניקים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHEA
פרופ` דוד בידר21/07/2017אם כבר לוקחים את התוסף מזון הזה יש לקחתו זמן רב, לפחות 3 חודשי לקיחה ולא מספר ימים ואז להתחיל הפריה חוץ גופית.
בכל אופן , הניסיון לנסות ל״חדש״ את הביציות בשחלה לא צלח עד כה.
לדעתי ,נטילת ה DHEA, נותנת הרגשת שוא שהנה אני אצליח יותר.
בגילך עדיין עד סיכויים ואותם אפשר ללמוד לאחר ניסיון או שניים של טיפולי הפריה ולא לבנות על טיפולים כמו שאת עושה.
תופעות לואי יכולות להיות לכל תרופה וכך את מגיבה לתוסף זה.
אם את סובלת ולוקחת רק מספר ימים לפני שאיבה עדיף שתפסיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה לגבי ה- DHEA
מודאגת21/07/2017תודה לך, פרופ' בידר.
רק לציין ולהדגיש, כי אינני מסתמכת על הכדור שיעשה משהו ובטח שלא פלאים. מבינה מדבריך כי אינך ממש בעדו.
מבינה היטב את המצב בגילי, ולאחר שאיבה ראשונה בה היו 6 ביציות, מקווה לטוב. לצערי הרב, עדיין אין לי ילדים, וביחד עם הבנת המצב בגילי, בוחרת לנסות, להאמין ולקוות לטוב. כרגע אני בחודש בו אין טיפול, לאחר שאיבה בחודש שעבר. מקווה להתחיל בתוך שבועיים טיפול חדש, כך שיש עוד כארבעה שבועות לפחות עד לשאיבה המיוחלת הבאה. שוב, אינני מסתמכת על ה-DHEA, ואם מבינה נכון, אם לא יועיל, לפחות לא יזיק.
כך שרציתי לוודא פה שאינו מזיק, שתופעות הלוואי מוכרות- בתקווה שהגוף יסתגל אליו, וכן את העדיפות באשר לזמן נטילתו- בוקר או ערב.
תודה לך על ההתייחסות! כל טוב (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHES
פרופ` דוד בידר21/07/2017עדיין יש סיכויים בגילך.
תלוי איך היו העוברים.
6 ביציות זה טוב בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)