ממצא הטרוגני מאורך ומפותל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ממצא הטרוגני מאורך ומפותל
    מימי
    23/07/2017

שלום אני קצת בלחץ... אשמח לעזרתך.
    באולטרסטונד שעשיתי היום נמצא ממצא הטרוגני מאורך ומפותל עם זרימת דם בתוכו 53*17
    הטכנאית אמרה שהיא רוצה לדבר עם הרופא שלי ואני בלחץ מטורף! בבקשה ענו לי מה זה יכןל להיות?
    לא עברתי שום הריונות לפני.אני אחרי 3 הזרעות שלא צלחו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדובר בממצא חריג המחייב בירור,בין האפשרויות תיתכן חצוצרה מעובה,מעי,אול כליה אגנית-הרופא שלך נדרש להמשך בירור מהות הממצא

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/07/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצא

פרופ` דוד בידר
    23/07/2017

אני חושב שהטכנאית נהגה בצורה לא נכונה ,וזה שהיא רוצה לדבר עם הרופא שלך זה עוד יותר חריגה מנורמת התנהגות ומלחיצה אותך לשווא..
    היא הייתה צריכה לתת תשובה ושהרופא יסביר לך ולא להיות ״עודף״ חכמה ולדבר אם הרופא....
    בכל אופן זה לא צריך להלחיץ אותך כממצא בודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצא הטרוגני מלחיץ

מימי
    23/07/2017

תודה רבה לשניכם! כיף שיש למי לפנות ! אתם עושים עבודת קודש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/07/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו