שאלה על תגובת גוף להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה על תגובת גוף להריון
    טל
    26/07/2017

שלום, מטופלת כבר שנתיים בIVF ו4 שנים מנסים להיכנס להריון. מכירה את הגוף שלי ותגובותיו ברמות, בכל פעם שהיה תחילת הריון תמיד תמיד הסימן הראשון של הגוף שלי (בערך כשבוע אחרי החזרה ) זה רגישות בחזה וידעתי שזה הריון. לצערי בכל הפעמים זה ניגמר בהריון כימי מאכזב.(קרה לי כ3 פעמים) השאלה אם יש מצב שבאיזהו סבב יכול להיות הריון ולא תיהיה רגישות בחזה על ההתחלה כמו תמיד? או שככה פשוט הגוף שלי בנוי ומגיב להריון ואם זה לא קורה אז כמו תמיד אדע שזה שלילי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על תגובת גוף להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוזרה

פרופ` דוד בידר
    26/07/2017

הכל יכול להיות.
    את צריכה לעבור ברור לגבי ההפלות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי המון תודה .ושאלה נוספת ברשותך..

טל
    26/07/2017

טוענים שאת ההריון הכימי לא מחשיבים בכלל.. האם גם זה צורך בדיקה של הפלות? והאם אני יכולה לדרוש מהרופא על סמך זה לעשות את הבדיקה ואיך הבדיקה ניקראת בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופ` דוד בידר
    26/07/2017

יש מספר בדיקות כמו קרישיות יתר, היסטרוסקופיה וכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנתיים אני רואה שעשיתי את הבדיקה הזו..

טל
    26/07/2017

קרישה
    PT (Seconds)
    14
    15.2 יחידות: Sec. 13
    I.N.R
    1.0

PTT non Sensitive
    40.3
    36 יחידות: sec. 27

האחרון כביכול חריג רשום עד 36 ולי רשום 40.3 כל השאר רשומים בנורמה. עד כמה זה חריג? והמון תודה על המענה והעזרה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופ` דוד בידר
    26/07/2017

זה לא בדיקות של קרישיות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו