הריון תקין מביוץ מוקדם מאוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תקין מביוץ מוקדם מאוד
    לימור
    09/08/2017

שלום לכם.
    תזכורת-בת 42-3 עם 3 הפלות עצמוניות בשנה וחצי האחרונות(2 האחרונות היו מהריון כמי שנפל לקראת סוף שבוע 6)
    דימומי ההפלה האחרונה היו באמצע יוני האחרון ונמשכו כשבוע בקירוב.
    ב7 ליולי התחיל דימום שנמשך מספר ימים(4 בקירוב)וההבחנה לגבי הביוץ היתה שהוא היה ב16 לחודש.
    הרופא גם אמר שהזקיק שבייץ היה קטן או אפילו קטן מאוד(כנראה קשור לכך שזה היה 9 ימים בקירוב מהתחלת המחזור לכאורה שאחרי ההפלה.ושהסבירות להריון בכלל ולהריון תקין בפרט מהנ"ל קלושה מאוד.(הוא דיבר על הריון בכלל ואני הוספתי את הפרשנות שלי בדבר ההריון התקין בפרט)
    אני כבר 23 ימים אחרי אותו ביוץ וטרם הגיע מחזור וגם עדיין לא ביצעתי בדיקת הריון.
    האם תאורטית אפשרי שלמרות דיברי הרופא בדבר הסיכויים הקלושים להריון בכלל(ולהריון תקין בפרט-שזו הפרשנות שלי)ולאור התאור הנ"ל שלי שבכל זאת מדובר בהריון תקין?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

פרופ` דוד בידר
    09/08/2017

קודם כל צריך לעשות בדיקת הריון לפני שמדברים על הריון תקין או לא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה מעיד הביוץ המוקדם מאוד

לימור
    09/08/2017

בהמשך לשאלה הקודמת-בעבר אם הבנתי נכון את אחת התשובות שלכם נובע שהדימום שהתחיל אצלי בתחילת יולי ונמשך מספר ימים(כאשר באמצע יוני היו לי דימומי הפלה טבעית מוקדמת של סוף שבוע 6 שנמשכו כשבוע)הוא איכשהוא קשור עוד להפלה.
    אז אולי זה יכול לספק את ההסבר לביוץ המוקדם מאוד לכאורה שאובחן אצלי ב16 ליולי-כ-9 ימים לאחר התחלת הדימום של ה7 ביולי?
    או אולי זה שאני מתקרבת לגיל 43 אז הביוץ המוקדם הזה מעיד על סוף"קריירת הפוריות שלי"?
    או שהוא מעיד על משהו אחר בנסיבות המיקרה?(ואם כן על מה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן לבסס אבחנה על סמך הנתונים שהעלית לכן טוב תעשי אם תבצעי פרופיל הורמונאלי עם קבלת המחזורכדי לדעת את הסטטוס ההורמונאלי שלך,ובאשר לאפשרות של היריון הדבר אפשרי אם כי זה נראה בשלב זה כבעל סיכויים קלושים ,כאמור בצעי בדיקת דם להיריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כן יכול להסביר את פשר האיחור?

לימור
    09/08/2017

החלטתי שעד 3 שבועות איחור אני לא עושה בדיקת דם להריון בגלל הנסיון העגום של 2 ההפלות הטבעיות המוקדמות בחצי השנה האחרונה שהתגלה חיובי ומיד אחרי זה הפלה.זה הביא לי עוגמת נפש לדעת שניקלטתי ומיד הפלה.כך אם לא אדע ויהיו לי דימומים אתייחס אל זה פסיכולוגית כאל מחזור שאיחר ולא כהפלה.
    אז כרגע זה שבוע וחצי איחור.מה בכל זאת יכול להסביר את האיחור הזה אם זה לא הריון(שכאמור בשלב הזה ניראה כבעל סיכויים קלושים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע חדש לגבי מועד הביוץ שהיה

לימור
    10/08/2017

בעקבות כל ההתכתבות כשחשבתי שוב על המפגשים עם הרופא באמצע החודש שעבר ועל דבריו-הבנתי שטעיתי והטעתי.הביוץ למעשה היה לפי האבחנה ביום 10 של המחזור ולא 9.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהיה בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו