האם התרחש ביוץ ומתי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם התרחש ביוץ ומתי?
    שימרית
    09/08/2017

שלום התחלתי החודש מעקב זקיקים ללא טיפול הורמונלי . מסיבות שלא הייתי בארץ עשיתי אולטראסונד ראשון רק ביום ה13 למחזור ולפי תוצאות הטכנאית יש רק זקיקים קטנים ומעט נוזל בדוגלס היא לא ראתה גופיף צהוב .לפי הטכנאית או שאין לי זקיק מוביל או שאני ממש בתהליך הביוץ. הצלחתי להשיג בדיקות דם יומיים אחרי ואלה התוצאות: אסטדריול: 580 , lh-13 ופרוגוסטרון 20 . השאלה שלי האם אכן התרחש ביוץ? ואם כן למה היא לא ראתה את הגופיף הצהוב. כמה ימים לפני סביר להניחח שהוא התרחש הביוץ? אם היינו יחד ביום 10,12,13 למחזור האם יש סיכוי שנקלטתי.דבר נוסף בבדיקת ביוץ ביתית לא זיהיתי עליה של lh שהתחלתי אותו. מהיום ה11 למחזור .ראיתי רק פס חזק ופס קצת יותר חלש ממנו כנראה גם התחלתי אותו מאוחר? אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התרחש ביוץ ומתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ

פרופ` דוד בידר
    09/08/2017

היה ביוץ ומה שהטכנאית אמרה אלו תאוריות ללא ביסוס.
    קשה לדעת בדיוק מתי היה אך סביר שהיה מספר ימים, כ 3 , לפםני הבדיקה.
    רמת הפרוגסטרון ,יחסית, גבוהה כך שקשה לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 ימים לפני ביצוע האולטראסאונד שהיה ביום ה13 למחזור או 3 ימים לפני

שמרית
    09/08/2017

ביצוע בדיקת הדם שהייתה ביום 15 למחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ` דוד בידר
    09/08/2017

יתכן ביום 12 למחסור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו