ציסטה בגודל 3.5 ס"מ התגלתה אתמול ואני לפני החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה בגודל 3.5 ס"מ התגלתה אתמול ואני לפני החזרת עוברים
    שוש
    09/08/2017

בוקר טוב פרופסורים יקרים ותודה על תשובתכם הקודמת. אני חמישה ימים לפני החזרת עוברים מתרומה יקרה במיוחד! ורציתי לשאול דעתכם: התגלתה ציסטה בגודל 3.5 אתמול בבדיקת אולטרסאונד,באמת היה לי וסת ארוכה יותר עם יותר דימומים וכאבים,אבל חלפה בשלום וביום ראשון יש לי החזרת עוברים מתרומה. אני לוקחת 4 אסטרופם ביום. נאמר לי שזו ציסטה בסדר ולא מפריעה לקליטת הריון. האם היא יכולה לגדול במהלך ההריון ולגרום נזק או בעיה או כאב כלשהי? איך יודעים את ההבדל בין ציסטה למיומה? האם יכולה להספג לבד? איך אהיה בטוחה שזה לא סרטני? הבנתי שכן יש בעיה להקלט להריון עם ציסטה..מתי יש צורך בהסרתה, אם בכלל?.אודה לכם מאוד מאוד על תשובה מפורטת שתסיר דאגה מליבי. תודה רבה ויום נעים. אני בת 45 ויש לי כבר תינוק אחד בריא שלם ומתוק בן 8 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד לציין שברירית עדיין דקה 5.8 ותלת שיכבתית יפה

שוש
    09/08/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת החזרת עוברים מתרומת ביציות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2017

לטעמי לפני התחלת הטיפול עם פרוגסטרון הייתי בודק את רמת הפרוגסטרון כדי לברר אם התרחש ביוץ מוקדם המפריע להליך הטיפולי ,בנוסף רירית הרחם אינה מתאימה להחזרה ,כך שהייתי שוקל לבטל את ההחזרה הייעודית בתאריך שנקבע,בכל מקרה מתקבל הרושם שהציסטה הופיע לאחרונה ואינה בעלת מאפיינים המצביעים על אפשרות של ציסטה ממאירה,ומלבד זאת חזקה על הרופא שלך שלקח את כל הגורמים בחשבון ונתן לך את הייעוץ האופטימאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיטה אכן הופיעה לאחרונה, מעולם לא היו לי ציסטות

שוש
    09/08/2017

ועד יום שני, יום ההחזרה, הרירית עוד יכולה להתעבות, לא? הוסיף לי ארבע אסטרופם ליום...ביום חמישי אעשה שוב דם ואלטרסאונד לראות את רמות ההורמונים. יש עוד סיכויי נכון? תודה רבה על תשובתך המהירה. אני מאוד מעריכה זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשחב זה הכול בגדר ספקולציה,לכן עלייך לפנות לרופא המטפל בשאלה המכרעת אם לבצע החזרה במועד הייעודי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/08/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו