מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בגודל 3.5 ס"מ התגלתה אתמול ואני לפני החזרת עובריםשוש09/08/2017
בוקר טוב פרופסורים יקרים ותודה על תשובתכם הקודמת. אני חמישה ימים לפני החזרת עוברים מתרומה יקרה במיוחד! ורציתי לשאול דעתכם: התגלתה ציסטה בגודל 3.5 אתמול בבדיקת אולטרסאונד,באמת היה לי וסת ארוכה יותר עם יותר דימומים וכאבים,אבל חלפה בשלום וביום ראשון יש לי החזרת עוברים מתרומה. אני לוקחת 4 אסטרופם ביום. נאמר לי שזו ציסטה בסדר ולא מפריעה לקליטת הריון. האם היא יכולה לגדול במהלך ההריון ולגרום נזק או בעיה או כאב כלשהי? איך יודעים את ההבדל בין ציסטה למיומה? האם יכולה להספג לבד? איך אהיה בטוחה שזה לא סרטני? הבנתי שכן יש בעיה להקלט להריון עם ציסטה..מתי יש צורך בהסרתה, אם בכלל?.אודה לכם מאוד מאוד על תשובה מפורטת שתסיר דאגה מליבי. תודה רבה ויום נעים. אני בת 45 ויש לי כבר תינוק אחד בריא שלם ומתוק בן 8 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד לציין שברירית עדיין דקה 5.8 ותלת שיכבתית יפה
שוש09/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לקראת החזרת עוברים מתרומת ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2017לטעמי לפני התחלת הטיפול עם פרוגסטרון הייתי בודק את רמת הפרוגסטרון כדי לברר אם התרחש ביוץ מוקדם המפריע להליך הטיפולי ,בנוסף רירית הרחם אינה מתאימה להחזרה ,כך שהייתי שוקל לבטל את ההחזרה הייעודית בתאריך שנקבע,בכל מקרה מתקבל הרושם שהציסטה הופיע לאחרונה ואינה בעלת מאפיינים המצביעים על אפשרות של ציסטה ממאירה,ומלבד זאת חזקה על הרופא שלך שלקח את כל הגורמים בחשבון ונתן לך את הייעוץ האופטימאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיטה אכן הופיעה לאחרונה, מעולם לא היו לי ציסטות
שוש09/08/2017ועד יום שני, יום ההחזרה, הרירית עוד יכולה להתעבות, לא? הוסיף לי ארבע אסטרופם ליום...ביום חמישי אעשה שוב דם ואלטרסאונד לראות את רמות ההורמונים. יש עוד סיכויי נכון? תודה רבה על תשובתך המהירה. אני מאוד מעריכה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשחב זה הכול בגדר ספקולציה,לכן עלייך לפנות לרופא המטפל בשאלה המכרעת אם לבצע החזרה במועד הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)