האם יש קליטת הריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש קליטת הריון?
    לימור
    14/08/2017

היום בדיוק סגרתי שבועיים איחור.
    הערה-הפלה טבעית מוקדמת בסוף שבוע 6 באמצע יוני,"מחזור"ב7 ליולי עד 11 בו בקירוב(לא התבצעה בדיקת דם לוודא שהדימום שאחרי ההפלה הוא מחזור)וביוץ מוקדם ביום 9 או 10 מאז אותו"מחזור"(שהתחיל ב7 ליולי).
    האיחור כאמור בן שבועיים ואני בת 42-43.
    מעולם לא היה לי איחור משמעותי.מקסימום יומיים ב-3 השנים האחרונות(מאז שהוצאתי את ההתקן שהייתי איתו 4 שנים)ולפני זה היה איחור חריג 4-5 ימים-זה היה לפני 6 שנים בקירוב וזה היה האיחור הגדול ביותר שחוויתי.כל שאר האיחורים היו כאמור עד יומיים.
    אם עושים השוואה להפלה מוקדמת דומה מאוד באופייה ובשלב שבו קרתה בפברואר האחרון-אז ה"מחזור"שאחרי ההפלה-הסתיים אחרי 23 ימים ואילו כעת ה"מחזור"כבר בן 38 ימים וטרם הסתיים(בתיקווה גדולה מאוד שהוא גם לא יסתיים).
    לאור הסקירה הנ"ל-אם זו לא קליטת הריון(שאותה אני מתכוונת לבדוק רק בעוד שבוע)-אז מה זה כן יכול להיות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש קליטת הריון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור

פרופ` דוד בידר
    14/08/2017

בגילך יכולים להיות ביוצים לא סדירים או מאוחרים.
    איחור בוסת , בגיל מעל 40, יכול להיות עקב פעילות שחלה לא תקינה ועוד.
    יכול להיות גם הריון, ובמקום לתת פרושים, פשוט צריך לעשות בדיקות דם להריון, אסטרוגן ופרוגסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו